Lars Lilholt Band

Lunden
25
Jun 2016
Lars Lilholt Band

Det horsensianske musikfolk får et ekstra tilbud i Lunden næste sommer: en koncert med Lars Lilholt Band lørdag den 25. juni.
I forvejen har Musikforeningen Eigils og Horsens & Friends spillet ud med det velkendte Rock i Lunden-tilbud med fem koncerter på friluftsscenen.
- Og når vi nu alligevel har hele udstyret stillet op, kan vi lige så godt udnytte det, siger Eigils-formand John Møller.
Så Lars Lilholt Band kniber sig ind mellem Christopher fredag den 24. juni og engelske Status Quo torsdag den 30. juni.

Mindeværdige oplevelser

De to arrangører havde ikke de store betænkeligheder, da Lars Lilholt spillede ud med sine planer for sommeren 2016.
- Han og hans band har flere gange tidligere spillet i Lunden, og horsensianerne har hver gang sagt ja til at være med, fordi de ved, at Lars Lilholt og co. altid leverer en mindeværdig oplevelse, siger Horsens & Friends-direktør Frank Panduro.
Lars Lilholt kommer med nye sange, samlet på albummet ”Amulet”, der nåede pladeforretninger og streamingtjenester i oktober. Anmelderne udnævnte den 62-årige sanger og sangskriver til at være i topform, mens bandets fans sendte nyudgivelsen til tops på den hjemlige hitliste.

I stærkeste opstilling

Med al denne medvind i ryggen bliver der naturligvis fuld fart på Lars Lilholt Band, når de lyse nætters orkester kan opleves i sommerlandet. ”Den hvide dværg”, ”Kald det kærlighed” og ”Café Måneskin” kommer selvfølgelig til at indgå i koncerterne, blandet med nogle af de nye sange fra ”Amulet” - og hvem ved, siger Lars Lilholt, måske vil også et enkelt nummer fra Toppen af Poppen være at finde i sætlisterne.
Lars Lilholt Band stiller igen i stærkeste formation med Tom Bilde på bas, Gert Vincent på guitar, Kristian Fogh på tangenter og rytmedjævelen Eddi Jarl på trommer. Desuden medvirker virtuosen Marika Thinggaard Andersen på klarinet, fløjte og saxofon, mens Lars Lilholt selv har pudset den akustiske guitar, fiolen og den rustne stemme af.

Billetter

Salget af billetter begynder tirsdag 1. december via Billetlugen.dk og fra Horsens Ny Teater; pris 200 kr. + gebyr.

Vandmand Solotour
Horsens Ny Teater
06
Okt
Live med band
Forum Horsens
05
Nov
Direkte Finale
Forum Horsens
25
Nov
Efterårsturné 2016
Forum Horsens
28
Dec

Nyhedsmail

Få gode tilbud direkte i din indbakke

Alle felter skal udfyldes
Thrane.nu