Horsens & Frined - Anders Agger

Anders Agger

'Sømanden, Helmig & Heavy Agger...'

Den 9. november 2022 slår Anders Agger vejen forbi Horsens med hans foredrag ”Sømanden, Helmig & Heavy Agger…”.

DRs Anders Agger kommer rundt i landet. Og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber og forskelle. Og allerhelst efter levet liv. For så at veksle det til tv i bedste sendetid.

Uanset, om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande.En krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går på Hærvejen for at finde sig selv. Eller en gruppe unge, rebelske heavy metal-drenge mod nordvest, der er blevet ældre.

“Sømanden, Helmig & Heavy Agger” er et lavpraktisk medie-foredrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår. Anders Agger vil fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til DR1 og DR2, og vil føre tilhørerne ind i kulissen til de seneste seer-succeser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe.

Anders Agger vil fortælle om tvivlen og de mange etiske overvejelser, når man går helt tæt på.

Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.…

Anders Agger kommer rundt - både geografisk og i livets udkanter. Oplev 56 årige Anders Agger og få en anderledes og og få både en eftertænksom oplevelse og et underfundigt smil på læben med hjem

___

Pssst: Anders vil nok ikke fortælle, at han har vundet et lille hav af tv-priser. Det bruger han ikke så meget energi på. Vi tilføjer bare, at han i 2017 blev kåret til årets mandlige tv-vært foran Mikkel Beha Erichsen.

Udsolgt

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

TIDSPLAN:

18.00: Døre åbner

19.00: Foredrag start – 90 min.

20.30: Foredrag slut

09.02.2023

Dream Theater