Horsens & Frined - Celebrating Dolly

Celebrating Dolly

Unik hyldestkoncert

11 danske solister og Danmarks Underholdningsorkester fejrer Dolly Partons musikalske karriere i TV-koncert fra Horsens.

Få en total unik og enestående oplevelse i den helt nye Vestsal på FÆNGSLET, når vi fejrer Dolly Parton og hendes utrolige liv i musikken!

Dolly Parton har via en unik bemærkelsesværdig karriere opnået status som musikalsk ikon og kulturelt fænomen. Dolly Parton har en sjælden bred fanskare og som en af yderst få verdenspersonligheden kan Dolly Parton transendere på tværs af lande, grupperinger, køn, politik og musikalsk tilholdssted. Dolly Parton er med sin smittende energi, sin karismatiske udstråling, sin starquality og sin intelligente humor en person alle bare gerne vil have mere af.

I 2021 fejrer Dolly Parton sin 75-års fødselsdag, og det skal markeres med et brag af en unik hyldestkoncert. Initiativtager og direktør i Horsens & Friends Claus Visbye udtaler: ”Vi vil gerne hylde Dolly Parton, som har skrevet over 5000 sange i sin karriere og her i blandt nogen af verdens største hits. Dolly er et artistisk forbillede for generationer af kvinder og artister i musikbranchen, og derved aktuel som aldrig før i disse år”.

Det 35 personers store Danmarks Underholdningsorkester danner musikalsk baggrund når 11 af Danmarks dygtigste, nye såvel som mere erfarne, solister optræder med hver deres versioner af Dolly Partons klassikere.

Man kan opleve:  Stine Bramsen, Dorthe Gerlach, Coco O, Dopha, Aura, Kwamie Liv, Caroline Henderson, Kira Skov, M. Rexen samt en af verdens bedste pedal steel guitar spillere nemlig danske Maggie Bjørklund i duet med Mikael Simpson.  

Signe Lindkvist vil som aftenens værtinde binde denne unikke koncert sammen på bedste vis.

OBS: Koncerten optages af TV2 og sendes senere på TV2.

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

18.00 Foyer åbner

19.00 Koncert start

19.50 Pause

20.10 Show start

21.00 Koncert slut

22.02.2023

Svend Brinkmann