tr?id=1686329928314267&ev=PageView&noscript=1 Corona

Vigtig info

Vigtig info – Nye datoer for Bryan Adams-koncerterne i Horsens

Det er heldigvis lykkes os at flytte de to koncerter med Bryan Adams til 2021. De nye datoer bliver den 27. og 28. april 2021.

Koncerterne, som oprindeligt skulle have fundet sted den 18. og 19. marts 2020, var ikke mulige at gennemføre i år som en konsekvens af COVID-19. Heldigvis får vi stadig mulighed for at byde Bryan Adams velkommen til Horsens – vi må bare vente til næste år – og din oprindelige billet er stadig gyldig til den nye dato i 2021.

Så hvis du havde billet til showet den 18. marts gælder den billet nu til koncerten den 27. april 2021 mens billetter til showet den 19. marts nu gælder til koncerten den 28. april 2021.

 

NY DATO FOR STING-KONCERTEN

Koncerten med Sting d. 23 juni 2020 i Lunden i Horsens udskydes til d. 19 juni 2021.  
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 19 juni 2021.

 

VIGTIG INFO: NIELS HAUSGAARD-SHOWS FLYTTES

De to shows med Niels Hausgaard i Forum Horsens flyttes endnu engang til nye datoer grundet Corona-virus.

Heldigvis tager Hausgaard corona aflysninger i stiv arm, og det er lykkes at finde to nye datoer, hvor det er muligt for os at gennemføre de to shows. De nye datoer er den 8. og 9. september. For et par uger siden blev de to shows flyttet til maj, men vi er nu nødsaget til at flytte arrangementerne igen. Derfor skal du altså se bort fra de to alternative datoer, som vi tidligere har meldt ud.

Hvad gør du med dine billetter?
Har du købt billet til et af de to shows den 20. eller 21. marts, så vil de billetter nu gælde til de nye shows. Så hvis du har billet til showet den 20. marts, gælder den billet nu til den 8. september mens billetter købt til den 21. marts nu gælder til showet den 9. september.

Pas godt på hinanden derude - og tak for jeres tålmodighed og forståelse.
Mvh. Horsens & Friends

Nyhedsmail

Få sidste nyt om alle vores events - og vær blandt de første, der hører om nye koncerter i Horsens

Ved tilmelding, accepterer du vores betingelser
Alle felter skal udfyldes

 

Thrane.nu