Horsens & Frined - JAILBREAK

JAILBREAK

Nyt stort heavyrock-event i Jylland!

13.08.2022 // 11:00

Dommen er afsagt: Publikum skal bag tremmer og straffes med pigtråd og riffs på det nye heavyrock-event JAILBREAK i Fængslet i Horsens, hvor SABATON, ACCEPT, JESPER BINZER, STEVE’N’SEAGULLS, ELECTRIC GUITARS, PHIL CAMPBELL, KING BUFFALO, HAMMERFALL og danske SKULLCLUB  m.fl. optræder.

Det gamle statsfængsel i Horsens har tidligere huset forbrydere gennem halvandet århundrede, men nu er det tid til masseoprør: Den 13. august 2022 danner Fængslet ramme om en hel dag fyldt med hård musik på JAILBREAK! Det kommer til at foregå på to scener – en stor hovedscene midt i fængselsgården samt en mindre indendørs scene. JAILBREAK vil det første år være et heldags-event med mulighed for overnatning.

”JAILBREAK genindfører pigtråd i Fængslet i Horsens ved at bringe store rock- og metalnavne til moderlandet og samle alle os, der er vilde med den hårde musik. Der mangler simpelthen et stort event i Jylland, der hylder og prioriterer heavyrocken,” siger Jens Karlsson, projektleder for JAILBREAK.

Publikum vil på JAILBREAK kunne opleve en bred vifte af bands, som alle har storslåede riffs til fælles, og der er for alvor lagt op til et musikarrangement med både tyngde og kant med navne som SABATON, ACCEPT, JESPER BINZER, STEVE’N’SEAGULLS, ELECTRIC GUITARS, PHIL CAMPBELL, KING BUFFALO, HAMMERFALL og danske SKULLCLUB  og mere på vej 

Horsens Statsfængsel er for længst blevet lukket og omdannet til et kulturelt fyrtårn for både byen og hele området, og det har i løbet af de seneste mange år gennemgået en lang udvikling, hvor byen har dannet ramme om adskillige store koncerter – ofte til den hårde side.

Claus Visbye, direktør og programansvarlig for kulturnetværket Horsens & Friends, udtaler:
”Horsens har haft en stolt tradition for den hårde musik. Det er en by, der er opstået omkring den tunge industri, og som er kendt for det hårde liv i både fængslet og i byen generelt i gamle dage. JAILBREAK er sammensmeltningen af alt det gode, der er sket i Horsens igennem de seneste mange år, og vi glæder os til at fejre den hårde musik i disse fantastiske historiske rammer med et stort tilbagevendende event, der dyrker fællesskabet.”

JAILBREAK er blevet til i et samarbejde mellem koncertarrangøren Live Nation og kulturnetværket Horsens & Friends. Målet er at opbygge en stærk tradition for at mødes til god, hård tråd hvert år på en festival i Horsens midt i Jylland. Tuborg er hovedsponsor på Jailbreak, og vil sikre et bredt udvalg af kolde øl og gode oplevelser.

___

Du kan læse meget mere om alle kunstnerne - samt mulighederne for camping, telte, autocampere, mad & drikke, børn på festivalen, toilet og badeforhold, transport og parkering, alkohol og tobak, sikkerhed, kontantløs og meget, meget mere på www.jailbreak.dk.
Følg også med på JAILBREAK på både Facebook og Instagram.

I Vestsalen er der begrænset kapacitet til koncerterne, så hvis du vil være sikker på at komme ind til dit yndlingsband her, så kom i god tid.

Parkering og vejvisning
I Weekenden d.12-15 august er Silkeborgvej/Vestergade spærret ved Jernbanebroen. Hvis du ankommer til Jailbreak i bil, kan du derfor med fordel tage afkørsel 55 Horsens N for at undgå vejarbejde over jernbanebroen. 
Skulle du komme ind mod Horsens af afkørsel 56a Horsens V, er den hurtigste vej til Jailbreak af vejen som vises på kortet herunder.

Se også kort + adresse for mulige gratis p-pladser ved Fængslet herunder. 

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

Døre: kl. 12.00
Show: kl. 13.00
Curfew: kl. 01.00

Flere datoer

RIL Partoutbillet