Horsens & Frined - Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

JONAH BLACKSMITH TRIO AKUSTISK

Aflyst

Det er med meget stor ærgrelse, at vi bliver nødt til at aflyse Jonah Blacksmith på FÆNGSLET d. 21.04.2021.

Vi håber at kunne få Jonah Blacksmith til Horsens på et senere tidspunkt, men det er desværre ikke muligt med de nuværende Corona-restriktioner at gennemføre koncerten d. 21/4.

Alle, der har købt billet købt gennem vores officielle billetudbyder Ticketmaster, modtager d. 29. marts en mail med information om, hvorledes pengene for billetten føres retur.

Inden længe pakker Jonah Blacksmith Trio igen den bette kassebil med banjo, ræv og tæpper, og rykker dagligstuen med på landevejen - og d. 21. april 2021 kommer de forbi Horsens og giver koncert på FÆNGSLET. 

Bandet er top aktuelt med det nye album Brothers, der kom ud i oktober 2020. Forud for dette har de heftigt roterende singleforløbere Monster og Honey dagligt ramt æteren. Trio-konstellationen tager mange af bandets sange tilbage i de nære rammer, hvori de blev skabt, og genskaber et folk-udtryk med få, akustiske instrumenter. Sangenes håndspillede grundvæsen kommer med andre ord på glimrende vis til udtryk disse hyggelige og mere intime trio-omgivelser, hvor også de bagvedliggende fortællinger bliver delt med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen. Musikken og fortællingerne tager afsæt i levende sange om levet liv, og trods det lille setup kan man roligt sætte næsen op efter en stor aften i selskab med brødrene fra Thy.

Jonah Blacksmith Trio er Simon Alstrup og Thomas Alstrup, som bakkes op af Jon Bisgaard Kjeldsen.

Aflyst

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

27.08.2021

Johnny Madsen // Walter Trout

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close