Vigtig information

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. forestilling vil der være god plads i Forum Horsens, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Horsens & Friends vil som arrangør gøre alt hvad vi kan for at passe på dig som koncertgæst, og vi ved, at du som publikum vil hjælpe til med, at vi sammen passer på hinanden og viser hensyn - tak for det!

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:


• Vi åbner døre kl. 19.00 - og showet er uden pause.
• I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.
• Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
• Salg af drikkevarer vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
• Når du kommer til Forum Horsens, vil der være anvisninger på, hvilken indgang du skal gå til afhængig af din placering.
• Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.

KRAV OM MUNDBIND – GÆLDER FRA TORSDAG DEN 29. OKTOBER

Det er nu påkrævet, at alle tilskuere bærer mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen. Så husk at have et mundbind med

Horsens & Frined - Jung

Jung

Ny koncert i Forum Horsens

13.11.2020 // 21:00

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Jung i Forum Horsens d. 13. november 2020.

I grænselandet mellem det fintmærkende og det hårdtslående finder man Jung. Som fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et fabelagtigt univers af smagfuld og unik vellyd.

I maskinrummet finder man Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio som ligger i yderste kørebane, med vinden i ryggen og stille og roligt fart på. Som Jung selv beskriver det: ’Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne’, og her rammer de ned i noget sandt. Danmarks nye nationalorkester, bliver de kaldt, og der hersker ingen tvivl om, at den højspændte trio har en stor fremtid foran sig.

Uimodståelige eksistentielle popsange, der handler om kærlighed og det modsatte, om at være oppe og nede eller måske blot om at være præcis der, hvor de tre medlemmer er: I slutningen af tyverne, hvor verden endnu er fuldstændig åben, men virkeligheden også har meldt sin ankomst. Jung disker op med et lyrisk univers, som udspringer direkte fra tankernes konstante buldren. Bandet fortæller selv:

’Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers.’

Jung er kun lige begyndt, men dømt ud fra det niveau, de har lagt for dagen indtil nu, ser fremtiden blændende ud.

Det er en siddende koncert, hvor der er plads til små 500 publikummer. Billetterne sælges 2 og 2, så der kan holdes afstand. 

Få tilbage

Billetpriser fra

275 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

14.11.2020

Magtens Korridorer

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close