Horsens & Frined - Kasper Hjulmand

Kasper Hjulmand

“GULDET SKABES I HVERDAGEN”

20.04.2023 // 19:00

Kom og mød den verdenskendte landstræner Kasper Hjulmand, og hør ham fortælle, hvordan han får mennesker til at præstere sammen.

Kasper Hjulmand har siden 2019 været landstræner for det danske herrelandshold i fodbold, og inden længe drager han med landsholdet til VM i Qatar for at kæmpe for guld til Danmark.
Hør Kasper fortælle om strategien bag sit lederskab af det danske herrelandshold og hans drøm om at samle og inspirere Danmark gennem fodbold.

Guld i hverdagen
Ifølge Kasper Hjulmand handler det om at bygge en kultur og skabe værdier, som gennemsyrer alle ens handlinger. Til foredraget vil han fortælle om, hvordan holdånd, dedikation, mod og glæde er centrale værdier, som bidrager til at skabe guld i hverdagen.

Kasper vil tale om, hvorfor han ikke mener, man kan skabe store præstationer, uden at være nysgerrig på værdier som identitet, fællesskab og følelser. Kasper Hjulmand er meget optaget af at sætte mennesket i fokus ud fra en betragtning om, at mennesket kommer før spilleren. Og sidst men ikke mindst vil han fortælle om sit opgør med nulfejlskulturen:

“Jeg mener, at fejl er en naturlig følgesvend imod at blive dygtigere. Hvis ikke vi fejler, bliver vi ikke dygtigere.
Når min familie er på skiferie, spørger jeg altid mine børn, om de har været nede at ligge?
Hvis ikke, har de ikke udfordret sig selv nok. Jeg forventer også, at både spillere og min stab går til grænsen i jagten på at blive dygtigere. 

Foredraget henvender sig til alle, både medarbejdere og ledere.

OM KASPER HJULMAND:
Kasper Hjulmand er en af dansk fodbolds allerstørste trænertalenter og ledere. Efter sin tid i F.C. Nordsjælland, hvor han gjorde klubben til dansk mester med et af superligaens mindste budgetter, fortsatte han efterfølgende sin trænerkarriere som cheftræner i tyske Mainz 05. Han vendte i efteråret 2015 tilbage til cheftrænerjobbet i F.C. Nordsjælland. I juni 2019 underskrev han kontrakt med det danske herrelandshold i fodbold. Kasper Hjulmand blev i 2021 kåret til årets leder i Danmark. Han er uddannet BSc. i idræt med speciale i coaching fra Københavns Universitet.

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

Billetpriser fra

Pris

275 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

Program

18.00      Døre åbner

19.00      Foredrag (60 min)

20.00      Dialog med publikum (30 min)

20.30      Foredrag slut

31.03.2023

NIELS HAUSGAARD

Flere datoer

Harry Styles