Kontantløse koncerter

Koncerterne er kontantløse

DET BETYDER, AT DET IKKE ER MULIGT AT BETALE MED KONTANTER PÅ PLADSEN.
DU KAN BRUGE DIT CASH2CARD PÅ ALLE DAGENE I LUNDEN

Hvilke betalingskort kan jeg benytte?

I alle vores barer kan du benytte følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express
  • CUP
  • Eurocard
  • JCB International
  • Mastercard

Til Rock i Lunden kan alle vores barer benytte følgende kort: 

  • Visa
  • Mastercard

Jeg har ikke noget betalingskort - hvad gør jeg?

Hvis du kun har kontanter med til vores koncerter, har vi selvfølgelig også en løsning til det. I vores Cash2Card-bod kan du sætte dine kontanter ind på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen. Du kan max indsætte 5.000,-kr.

 
Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit værdikort?

Når du køber dit værdikort i vores Cash2Card-bod, opfordres du til at fotografere kortnummeret på bagsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks Cash2Card-boden, som sørger for at lukke kortet og overføre din restsaldo til et nyt kort.
 
Kan jeg betale med MobilePay i jeres barer og boder?

Nej, du kan ikke betale med Mobile Pay.
 
Hvad sker der, hvis internettet bryder sammen?
Vi har generelt meget få nedbrud på vores internetforbindelse, men kortterminalerne virker heldigvis også offline. I tilfælde af længere nedbrud kan gæster med debetkort, f.eks. VISA Electron, henvende sig i Cash2Card-boden, hvor de med dette kort kan købe et værdikort, som kan bruges i alle boder.
 
Hvordan får jeg restsaldoen på mit værdikort retur?

For tilbagebetaling af restsaldo skal du gå til Cash2Card-boden, hvor du vil få overført pengene til dit betalingskort. Det er desværre ikke muligt at tilbagebetale restsaldoen i kontanter, ligesom vi heller ikke har mulighed for at refundere via Mobile Pay. Har du ikke et betalingskort, skal du henvende dig til Horsens & Friends på cash2card@horsensandfriends.dk, som vil sende dig en blanket til udfyldelse af oplysninger, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.

OBS. i forbindelse med refusion af restsaldo beløb:
Refusion af restsaldo beløb skal ske senest 14 dage efter koncertafvikling. Der pålægges et gebyr på 25,- kr. for arbejdet med tilbagebetaling.
Der kan gå op til 10 bankdage, før beløbet kan ses på din bankkonto.
Kontaktinformation opbevares kun af Horsens & Friends, indtil der er foretaget udbetaling af beløb, og anvendes kun, hvis der er fejl i indtastningen af bankoplysninger. 
14 dage efter koncertafvikling er det ikke længere muligt at få tilbagebetaling – restbeløb på chip tilfalder Horsens & Friends.

Udenlandsk valuta

Hvis du kun har udenlandsk valuta med, så find venligst Cash2Card-info-boden på koncertpladsen, hvor de kan hjælpe dig.