Horsens & Frined - Lis Sørensen & Danni Travn / Foredrag

Lis Sørensen & Danni Travn / Foredrag

Foredrag: "I en samtale om livet og musikken"

Aflyst

Det er med meget stor ærgrelse, at vi bliver nødt til at aflyse Lis Sørensen og Danni Travn i Forum d. 18.05.2021.

Vi håber at kunne få Lis Sørensen og Danni Travn til Horsens på et senere tidspunkt, men det er desværre ikke muligt med de nuværende Corona-restriktioner at gennemføre foredraget d. 18. maj.

Alle, der har købt billet købt gennem vores officielle billetudbyder Ticketmaster, modtager d. 7. maj en mail med information om, hvorledes pengene for billetten føres retur.

Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Og i 2019 gav hun endelig stemme til sin egen fortælling i selvbiografien ‘Jeg er kommet for at synge’.

I forlængelse af bogen tager Lis Sørensen for første gang på foredragsturné. I samtale med bogens forfatter, Danni Travn, vil hun fortælle om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chanel til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun har opnået stor succes, men også har måttet kæmpe for sin plads.

 Ønsket er at skabe en varm og tankevækkende aften, hvor hun frit kan berette om sammenhængen mellem sit liv og valget af sange, om medvind og modstand i en omskiftelig branche og om lysten til at pakke turnebussen og møde publikum rundt omkring i Danmark.

Det bliver en unik mulighed for at komme tættere på en af landets helt store sangerinder og opleve hende i en ny setting.

Aflyst

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Flere datoer

ROCK I FÆNGSLET // PARTOUTBILLET

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close