Vigtig information

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. forestilling vil der være god plads i Forum Horsens, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Horsens & Friends vil som arrangør gøre alt hvad vi kan for at passe på dig som koncertgæst, og vi ved, at du som publikum vil hjælpe til med, at vi sammen passer på hinanden og viser hensyn - tak for det!

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:

  • Vi åbner dørene kl. 18.00 - og showet er uden pause.
  • Alle tilskuere skal bære mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen.
  • I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.
  • Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
  • Salg af drikkevarer vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
  • Når du kommer til Forum Horsens, vil der være anvisninger på, hvilken indgang du skal gå til afhængig af din placering.
  • Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.
Horsens & Frined - Lis Sørensen & Danni Travn / Foredrag

Lis Sørensen & Danni Travn / Foredrag

Foredrag: "I en samtale om livet og musikken"

Ny dato

Udviklingen i den aktuelle Corona-situation og nye forbud betyder, at vi har været nødt til at finde en ny dato til foredraget d. 3. februar 2021 i FORUM Horsens.

NY DATO 18. maj 2021

Nuværende billetter er gældende til den nye dato. Du behøver altså slet ikke foretage dig noget – glæd dig lidt længere, kom og nyd showet.

Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster, d. 20/1-2020, med informationer om, hvad man skal gøre, hvis man ikke har mulighed for at komme den nye dato og derfor ønsker at refundere sin billet.

18.05.2021 // 19:30

Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Og i 2019 gav hun endelig stemme til sin egen fortælling i selvbiografien ‘Jeg er kommet for at synge’.

I forlængelse af bogen tager Lis Sørensen for første gang på foredragsturné. I samtale med bogens forfatter, Danni Travn, vil hun fortælle om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chanel til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun har opnået stor succes, men også har måttet kæmpe for sin plads.

 Ønsket er at skabe en varm og tankevækkende aften, hvor hun frit kan berette om sammenhængen mellem sit liv og valget af sange, om medvind og modstand i en omskiftelig branche og om lysten til at pakke turnebussen og møde publikum rundt omkring i Danmark.

Det bliver en unik mulighed for at komme tættere på en af landets helt store sangerinder og opleve hende i en ny setting.

Ny dato

Billetpriser fra

Siddeplads

250 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

17.05.2021

Mads Brügger Foredrag

Flere datoer

Niels Hausgaard

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close