Vigtig information

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:

  • Vi åbner dørene kl. 18.00 - og showet er uden pause.
  • Alle tilskuere skal bære mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen.
  • I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.
  • Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
  • Salg af drikkevarer vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
  • Når du kommer til Forum Horsens, vil der være anvisninger på, hvilken indgang du skal gå til afhængig af din placering.
  • Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.
Horsens & Frined - Mads Brügger  Foredrag

Mads Brügger Foredrag

Foredag "Nordkorea"

17.05.2021 // 19:30

Få journalister har været så tæt på Nordkorea, som Mads Brügger.

Først lavede han den Sundance-vindende dokumentar-komedie “Det Røde Kapel”, og senere den meget omtalte dokumentariske spion-thriller-serie “Muldvarpen”, hvor en førtidspensioneret dansk kok infiltrerer den nordkoreanske våbenindustri med Mads Brügger som føringsofficer.

Mads Brügger har besøgt Nordkorea to gange, og kom på landsdækkende tv, da han deltog i en militærparade på Kim Il Sung pladsen i Pyongyang, sammen med spastikeren Jacob Nossell. Dette svimlende øjeblik blev foreviget i filmen ”Det Røde Kapel”, som har gået sin sejrsgang Jorden rundt, ligesom “Muldvarpen” også trækker seere overalt i verden. Gennem årene har Mads Brügger læst så godt som alt hvad der er skrevet om Nordkorea, og er blevet lidt af en ekspert på området.

Med udgangspunkt i “Muldvarpen” og ”Det Røde Kapel”, fortæller Mads Brügger overraskende og morsomt om verdens mest bizarre og brutale diktatur. 

Billetpriser fra

Siddeplads

250 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

04.05.2021

Umahro Cadogan Foredrag

18.05.2021

Lis Sørensen & Danni Travn / Foredrag

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close