Vigtig information

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. forestilling vil der være god plads i Forum Horsens, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Horsens & Friends vil som arrangør gøre alt hvad vi kan for at passe på dig som koncertgæst, og vi ved, at du som publikum vil hjælpe til med, at vi sammen passer på hinanden og viser hensyn - tak for det!

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:


• Vi åbner døre kl. 18.00 Showet er uden pause.
• I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.
• Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
• Salg af drikkevare vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
• Når du kommer til Forum Horsens, vil der være anvisninger på, hvilken indgang du skal gå til afhængig af din placering.
• Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.

 

KRAV OM MUNDBIND – GÆLDER FRA TORSDAG DEN 29. OKTOBER

Det er nu påkrævet, at alle tilskuere bærer mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen. Så husk at have et mundbind med.

Horsens & Frined - Magtens Korridorer

Magtens Korridorer

Akustisk koncert i Forum Horsens

14.11.2020 // 20:00

Du får her en unik mulighed for at opleve Magtens Korridorer på akustisk vis levere et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd i Forum Horsens. 

Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Det er en siddende koncert, hvor der er plads til små 500 publikummer. Billetterne sælges 2 og 2, så der kan holdes afstand. 

Billetpriser fra

Siddeplads

325 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

13.11.2020

Jung

01.12.2020

Umahro Cadogan

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close