Rock i Lunden
Horsens & Frined - Malurt // Poul Krebs

Malurt // Poul Krebs

Rock i Lunden

Aflyst

AFLYST

Koncerten er desværre aflyst pga. COVID-19. 

Her er hvordan du skal forholde dig:

BEHOLD DIN BILLET - DEN GÆLDER TIL ROCK I LUNDEN 2021
Vi opfordrer dig til at beholde din endags-billet eller partout-billet - den vil gælde til ROCK I LUNDEN 2021, og på den måde støtter du bedst op om arrangørerne bag ROCK I LUNDEN, som er de frivillige i Musikforeningen Eigils samt Horsens & Friends, som hvert år arbejder for at skabe gode fællesskabsgivende musikoplevelser i Lunden i Horsens. Datoerne for 2021 programmet vil ændre sig, og vi kan ikke garantere de samme artister, men vi bestræber os altid på at lave det bedste tænkelige program.

JA TAK – JEG BEHOLDER MIN BILLET

Hvis du vil beholde dit partoutbilletark eller endagsbillet 2020 byttes det til nyt partoutbilletark eller endagsbillet gældende for 2021 i løbet af foråret 2021, senest ved den første koncertaften til ROCK I LUNDEN 2021. Det kommer der mere information om i efteråret 2020.

NEJ TAK – JEG VIL GERNE HAVE PENGE RETUR

Jeg vil gerne have penge retur og HAR KØBT VIA TICKETMASTER:

A)

Hvis du har en billetvoucher til endagsbillet eller partoutbillet, som du endnu ikke har fået bytte til et fysisk billetark, bedes du udfylde denne formular senest den 29.06.2020:
https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000135598
Billetprisen vil blive tilbageført til din konto senest to måneder efter fristen for refundering. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/COVID-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

B)

Har du et fysisk partoutbilletark, som du har byttet for din voucher, skal du putte arket i en kuvert med en seddel, hvor der tydeligt angives:

  • Afsenders navn + telefonnummer
  • VIGTIGT: Ordrenummer på den oprindelige voucher tilsendt fra Ticketmaster
  • Du skal returnere alle fem billetter med enslydende løbenummer, for at det er gyldigt.

Kuvert sendes til Horsens & Friends, FÆNGSLET – Bygning E, Fussingsvej 8, 8700 Horsens.
Du kan også indlevere kuverten i postkassen ved Horsens & Friends kontoret på adressen.

Herefter tilbagebetaler vi pengene til dig – igen – hav god tålmodighed med os.

NB: Har du købt dit partoutbilletark via Club Horsens & Friends igennem din arbejdsplads, så skal du returnere arket til din clubmanager på din arbejdsplads. Så går returneringen via den vej!

NB: Fysiske endagsbilletter der i privat regi er taget fra partoutbilletark og solgt igennem tredje mand hidrører ikke Horsens & Friends og Musikforeningen Eigils og tages ikke retur.

Har du spørgsmål bedes du skrive til info@horsensandfriends.dk

Vi beklager meget, at vi IKKE ses til Rock I Lunden 2020 – men håber at se alle igen i 2021.

Musikforeningen Eigils / Horsens & Friends

De er tilbage! Oplev legendariske Malurt, når de for en kort periode genopstår i 2020. Det bliver en fantastisk aften i selskab med Malurt og Poul Krebs i Lunden d. 19. juni.

Poul Krebs

Poul Krebs har gennem sin karriere været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige veje. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere med en lang række store albums og megahits i bagagen.

https://www.youtube.com/watch?v=XTXnWDHDcSM

Malurt

Det legendariske danske rockband bliver gendannet i 2020. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en Danmarks-tour, der også bringer dem forbi Rock i Lunden. MALURT er gået over i Danmarkshistorien som et energisk live-act og vender tilbage med en toptrimmet rockproduktion, der overgår alt, hvad bandet i sin tid var på landevejen med. Det bliver klassisk rock med et punket touch. Råt og uforfalsket, præcis som dengang i de tidlige 80’ere! 

https://www.youtube.com/watch?v=IR-2mmQ9LfM

Se det fulde program for Rock i Lunden her

Køb en partoutbillet og få adgang til alle fem koncertaftener i Lunden for kun 895 kr. - du sparer 955 kr.

Aflyst

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

03.03.2021

Human Horsens

info
Info om koncerter i 2020 // Covid-19
close