tr?id=1686329928314267&ev=PageView&noscript=1 Blue Planet II

Blue Planet II

Live in Concert
Forum Horsens
25
Feb 2019
Blue Planet II

Oplev de største øjeblikke fra den prisbelønnede naturserie Blue Planet II.

Se det i 4K-ultra-HD på enorm LED-skærm – akkompagneret af storladen lyd fra live symfoniorkester  med musik af Academy Award-vinderen Hans Zimmer, Jacob Shea og David Fleming for Bleeding Fingers Music.

Den succesfulde live-fortolkning af BBCs prisvindende naturdokumentarer fortsætter, når BLUE PLANET II – LIVE IN CONCERT tager på Europa-tour og indtager Forum Horsens den 25. februar 2019.

Den bjergtagende forestilling kommer i rækken af de succesfulde PLANET EARTH I og II-, Frozen Planet- og den første BLUE PLANET – LIVE IN CONCERT, der har havde 400.000 besøgende alene i Tyskland.

Det hele startede for 20 år siden, da et filmhold fra BBC Natural History satte sig for at lave en serie om verdens have, som vi aldrig havde set det før. Det blev til den prisbelønnede serie The Blue Planet, der med sine spektakulære optagelser satte nye standarder for naturdokumentarer om livet under havets overflade.

Nu er et nyt kamerahold dykket ned i dybet. Med ny, revolutionerende teknologi tager de publikum med til en helt ny verden under havets overflade. Kameraholdene har været dybere end nogensinde før, og de spektakulære optagelser tager publikum med på opdagelse af helt nye arter og giver indsigt i livet under vand, som ingen før har kendt.

Den utrolige dokumentarserie Blue Planet II er optaget gennem fire års undervandsoptagelser på tværs af alle kontinenter og have gennem 125 ekspeditioner i 39 lande. Det svarer til 6000 timers dykning langt under havets overflade, og logistikken omkring en ekspedition svarer i flere tilfælde til  planlægningen af en rumrejse. Kamerafolkene opdagede da også skabninger undervejs, der var så abnorme, at det mest af alt lignede væsener fra rummet.  

Dokumentarserien Blue Planet II tager publikum med på en magisk opdagelsesrejse til en verden af overraskelser og mirakler under havets overflade.

BLUE PLANET II – LIVE IN CONCERT er en gribende forening af naturfilm og livemusik af symfoniorkester

“BLUE PLANET II – LIVE IN CONCERT” tager publikum med på en rejse fra de iskolde polarhave, vilde koralrev og klare dybder til enorme tangskove gennem et udvalg af fantastiske optagelser vist på en kæmpe LED-skærm akkompagneret af storladen livemusik af det berømte symfoniorkester The City of Prague Philharmonic Orchestra dirigeret af Matthew Freeman.

 “The camera systems and technology used to explore the Earth’s surface and ocean’s depths have evolved to a remarkable extent that we are now able to acquire footage unlike ever before and we felt compelled to provide an equally elevated sonic experience.”
Hans Zimmer

Den dragende musik til BBC-serien, der bliver spillet live til  koncerten, er skrevet og komponeret af Bleeding Fingers Music med den prisvindende komponist Hans Zimmer. Der er lagt op til en særligt bjergtagende oplevelse, når Blue Planet II – Live in Concert forener spektakulære Ultra-4K-billeder med storladen orkestermusik og medrivende lydeffekter.   

De forunderlige optagelser på den enorme LED-skærm bliver vakt til live af en dygtig vært, der præsenterer billeder og lyd live på scenen under koncerten.

Mat Way, Global Director for Live Entertainment hos BBC Studios tilføjer, ‘We are delighted to partner with Smash!Bang!Pow! and Horsens & Friends for Blue Planet II Live in Concert. It is an incredible concept bringing the BBC’s groundbreaking footage from a BAFTA award-winning series to the Europe arena stage for fans to enjoy.’

Information

Showets varighed er ca. 2 timer inkl. pause

Billetter

Billetsalget starter torsdag d. 1. november kl. 10.00.

Billetpriser:
Billetsalg PL1: 495 DKR
Billetsalg PL2: 445 DKR
Billetsalg PL3: 300 DKR
+ gebyr 30,-

Forum Horsens
23
Nov
50 års jubilæumsshow
Forum Horsens
02
Dec
Live in Concert
Forum Horsens
25
Feb
Tryk min danske hånd
29
Mar
Gå Glip
Insero Atrium, Forum Horsens
10
Apr
Support: The Blue Van
Fængslet
25
Maj
Beautiful Trauma Tour
CASA Arena, Horsens
07
Aug
A tribute to ABBA
Forum Horsens
02
Nov

De har været i Horsens!

Hansi Hinterseer

2010

Iron Maiden

2008

Dolly Parton

2007

Arlo Guthrie

1997

Roxy Music

2005

3 Doors Down

2006

Lionel Richie

2012

Tom Petty

2012

Grace Jones

2016

Bob Dylan

2000

Magic of the Dance

2001

Depeche Mode

2010

Rammstein

2017

The Rolling Stones

2006

Twisted Sister

2015

The Beach Boys

2004

Madonna

2006

Scooter

2011

Santana

2006

Alanis Morisette

2005

previous arrow
next arrow
Slider

Nyhedsmail

Få gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding, accepterer du vores betingelser
Alle felter skal udfyldes
Thrane.nu