Wall of Sound

Musikfestival
Fængslet, Horsens
Flere
datoer
Wall of Sound
Flere datoer
07.-08.09.

Wall of Sound: Ny musikfestival i Horsens

2 dage, 20 koncerter og op mod 200 oplevelser. Det er, hvad der venter publikum på den nye festival, Wall of Sound, på FÆNGSLET d. 7. – 8. september 2018. En lang række kunstnere, kreative håndværkere og streetfood forvandler haven foran FÆNGSLET til en intim oase, der fyldes med fest og skræddersyede, kontrastfulde oplevelser:

“Det bliver en festival, der er fuld af overraskelser. Ud over det stærke line-up kan publikum glæde sig til at glemme tid og sted i den helt særlige atmosfære, de møder. På pladsen gemmer der sig unikke, og til tider spontane, oplevelser – både af den musikalske, kreative og hyggelige slags” fortæller kultur- og eventchef, Lasse Schuleit.

Gæsten som hovednavn

På den farvestrålende festivalplakat står der allerede mange store og upcoming navne, bl.a. Minds of 99, Scarlet Pleasure, Veto, Marvelous Mosell, Emil Kruse, Benal, Bikstok, Bogfinkevej, Nelson Can og ikke mindst den svenske indiedronning Jenny Wilson. Flere navne følger i de kommende måneder. Udover de helt store musikalske oplevelser fortæller festivalen, at publikum kan glæde sig til at blive forkælet. Ifølge arrangørerne bliver Wall of Sound en festival, der sætter gæsternes oplevelse i centrum med ”et perfekte miks af høj programprofil, skæve indslag, sjov og nærvær”.

“Festivalen er designet til at vække publikums sanser. Der er kræset for detaljerne og kvaliteten er i top, men det bliver på ingen måder højtideligt – tværtimod. Vi går efter at skabe helt jordnære oplevelser, hvor gæsterne ser hinanden i øjnene i stedet for at kigge på hver sin skærm. Kunst og kultur er noget, man kan tage del i, og ikke noget der skal beundres på afstand.” fortæller festivalleder Michala Mellson.

Et stærkt team

Den nye musikfestival er skabt i et kreativt samarbejde mellem Horsens Kommune, Horsens & Friends, KulisseLageret, FÆNGSLET og repræsentanter fra den tidligere Display Festival. Derudover arbejder arrangørgruppen på at skabe flere spændende samarbejder med mange af byens aktører. De regner med, at der kommer 3000 publikummer til festivalen. En partoutbillet koster 475 kr. (inkl.gebyr) og kan købes via festivalens hjemmeside. Det er også muligt at købe dagsbilletter.

En partoutbillet til festivalen koster 450 kr. Salget begynder tirsdag 8. maj via hjemmesiden www.wallofsound.dk.

Billetter

En partoutbillet til festivalen koster 450 kr. Salget begynder tirsdag 8. maj via hjemmesiden www.wallofsound.dk.

Rock i Lunden
Lunden
01
jun
Rock i Lunden
Lunden
15
jun
Fængslet, Horsens
29
jun
Rock i Lunden
Lunden
18
aug
Rock i Lunden
Lunden
31
aug
Musikfestival
Fængslet, Horsens
Flere
datoer

De har været i Horsens!

Katie Melua

2005

Hansi Hinterseer

2017

Bryan Adams

2001

Art Garfunkel

1997

We are the champions

2003

Aerosmith

2014

Robbie Williams

2002

Hollywood Vampires

2016

The Rolling Stones

2006

Paul McCartney

2004

Chicago

2008

Dixie Chicks

2016

Mark Knopfler

2005

Magic of the Dance

2001

Andrea Bocelli

2005

AC/DC

2010

Westlife

2005

James Last

2013

Ivan Rebroff

1998

Depeche Mode

2010

previous arrow
next arrow
Slider

Nyhedsmail

Få gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding, accepterer du vores betingelser
Alle felter skal udfyldes
Thrane.nu