Wall of Sound

Musikfestival
Fængslet, Horsens
Flere
datoer
Wall of Sound
Flere datoer
07.-08.09.

Wall of Sound: Ny musikfestival i Horsens

2 dage, 20 koncerter og op mod 200 oplevelser. Det er, hvad der venter publikum på den nye festival, Wall of Sound, på FÆNGSLET d. 7. – 8. september 2018. En lang række kunstnere, kreative håndværkere og streetfood forvandler haven foran FÆNGSLET til en intim oase, der fyldes med fest og skræddersyede, kontrastfulde oplevelser:

“Det bliver en festival, der er fuld af overraskelser. Ud over det stærke line-up kan publikum glæde sig til at glemme tid og sted i den helt særlige atmosfære, de møder. På pladsen gemmer der sig unikke, og til tider spontane, oplevelser – både af den musikalske, kreative og hyggelige slags” fortæller kultur- og eventchef, Lasse Schuleit.

Gæsten som hovednavn

På den farvestrålende festivalplakat står der allerede mange store og upcoming navne, bl.a. Minds of 99, Scarlet Pleasure, Veto, Marvelous Mosell, Emil Kruse, Benal, Bikstok, Bogfinkevej, Nelson Can og ikke mindst den svenske indiedronning Jenny Wilson. Flere navne følger i de kommende måneder. Udover de helt store musikalske oplevelser fortæller festivalen, at publikum kan glæde sig til at blive forkælet. Ifølge arrangørerne bliver Wall of Sound en festival, der sætter gæsternes oplevelse i centrum med ”et perfekte miks af høj programprofil, skæve indslag, sjov og nærvær”.

“Festivalen er designet til at vække publikums sanser. Der er kræset for detaljerne og kvaliteten er i top, men det bliver på ingen måder højtideligt – tværtimod. Vi går efter at skabe helt jordnære oplevelser, hvor gæsterne ser hinanden i øjnene i stedet for at kigge på hver sin skærm. Kunst og kultur er noget, man kan tage del i, og ikke noget der skal beundres på afstand.” fortæller festivalleder Michala Mellson.

Et stærkt team

Den nye musikfestival er skabt i et kreativt samarbejde mellem Horsens Kommune, Horsens & Friends, KulisseLageret, FÆNGSLET og repræsentanter fra den tidligere Display Festival. Derudover arbejder arrangørgruppen på at skabe flere spændende samarbejder med mange af byens aktører. De regner med, at der kommer 3000 publikummer til festivalen. En partoutbillet koster 475 kr. (inkl.gebyr) og kan købes via festivalens hjemmeside. Det er også muligt at købe dagsbilletter.

En partoutbillet til festivalen koster 450 kr. Salget begynder tirsdag 8. maj via hjemmesiden www.wallofsound.dk.

Billetter

En partoutbillet til festivalen koster 450 kr. (+ gebyr 25,-)

Fængslet, Horsens
29
jun
Rock i Lunden
Lunden
18
aug
Rock i Lunden
Lunden
31
aug
Musikfestival
Fængslet, Horsens
Flere
datoer
Hæsblæsende Action Cirkus!
Forum Horsens
12
okt
Horsens Ny Teater
19
okt

De har været i Horsens!

Hansi Hinterseer

2017

Bruce Guthro

2009

Hansi Hinterseer

2010

Bob Dylan

2000

Runrig

2001

Anastacia

2005

David Bowie

2002

R.E.M.

2005

U2

2010

Volbeat

2014

Ivan Rebroff

1998

Blue Man Group

2008

The Beach Boys

2004

Bruce Springsteen

2016

Andrew Strong

2000

Michael Bolton

2005

Westlife

2005

Pretty Maids

2017

James Last

2013

Metallica

2012

previous arrow
next arrow
Slider

Nyhedsmail

Få gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding, accepterer du vores betingelser
Alle felter skal udfyldes
Thrane.nu