Vigtig information

 

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. forestilling vil der være god plads i Forum Horsens, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Horsens & Friends vil som arrangør gøre alt hvad vi kan for at passe på dig som koncertgæst, og vi ved, at du som publikum vil hjælpe til med, at vi sammen passer på hinanden og viser hensyn - tak for det!

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:

  • Vi åbner dørene kl. 20.00 - og showet er uden pause.
  • Alle tilskuere skal bære mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen.
  • I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.
  • Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
  • Salg af drikkevarer vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
  • Når du kommer til Forum Horsens, vil der være anvisninger på, hvilken indgang du skal gå til afhængig af din placering.
  • Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.
Horsens & Frined - Queen Machine

Queen Machine

20.02.2021 // 21:00 - Udsolgt
20.02.2021 // 17:00

Det bliver en fantastisk aften i Horsens, når Queen Machine går på scenen i Forum Horsens. 

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.   

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Billetpriser fra

Siddeplads

350 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

03.02.2021

Lis Sørensen & Danni Travn / Foredrag

23.02.2021

Mads Brügger Foredrag

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close