Horsens & Frined - Queen Machine

Queen Machine

Ny dato

Med udviklingen i den aktuelle Corona-situation og de nye restriktioner er vi desværre nødt til at flytte koncerterne med Queen Machine.

NY DATO: Flyttet fra 20.02.21 til 10.12.2021 - kl. 21.00 (der er nu kun én koncert).

Vi har brugt denne flytning til at lave stående pladser på gulvet, da dette fantastiske band kræver den stående energi, og ja helt ærligt nu har vi siddet på vores r** i et år, så nu skal vi ha’ fest og gang i den - og det tror vi på i december!

----------

Har du købt billet til koncerten via Ticketmaster, vil du d. 5. februar modtage en mail med information om dine billetter.

10.12.2021 // 21:00

Det bliver en fantastisk aften i Horsens, når Queen Machine går på scenen i Forum Horsens. 

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og ti år senere rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet. En vaskeægte succeshistorie, men bandet er dog på ingen måder mætte. Fulde af spillelyst og dedikation fortsætter de mod nye højdepunkter og udvikler konstant showet, så det bliver større, bedre og flottere.   

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Ny dato

Billetpriser fra

Ståpladser

350 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

19.11.2021

Level 42

29.01.2022

Ørkenens sønner

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close