Vigtig information

 

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. forestilling vil der være god plads i Forum Horsens, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:

  • Vi åbner dørene kl. 18.00 - og showet er uden pause.
  • Alle tilskuere skal bære mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen.
  • I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.
  • Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
  • Salg af drikkevarer vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
  • Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.
Horsens & Frined - Rasmus Tantholdt & Anders Bach / Foredrag

Rasmus Tantholdt & Anders Bach / Foredrag

"Det vi så"

Ny dato

Udviklingen i den aktuelle Corona-situation og nye forbud betyder, at vi har været nødt til at finde en ny dato til foredraget d. 18. marts 2021 i FORUM Horsens.

NY DATO 07. september 2021

Nuværende billetter er gældende til den nye dato. Du behøver altså slet ikke foretage dig noget – glæd dig lidt længere, kom og nyd showet.

Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster, d. 4/3-2021 med informationer om, hvad man skal gøre, hvis man ikke har mulighed for at komme den nye dato og derfor ønsker at refundere sin billet.

07.09.2021 // 19:30

DET VI SÅ er udenrigskorrespondent Rasmus Tantholdt og fotograf Anders Bachs personlige fortællinger om to årtiers fælles rejser til verdens brændpunkter. Foredraget tager udgangpunkt i deres bog fra 2020 af samme navn.

Under foredraget vil publikum blive taget med ind i en verden fyldt med krig og katastrofe, men også med glimt af skønhed og håb, suppleret med både rørende og voldsomme anekdoter.

DET VI SÅ er historien om et unikt venskab på godt og ondt, om et arbejdsliv uden hverdage, men først og fremmest beretninger om det at være menneske, når katastrofen indtræffer - om det så er under kampe i Afghanistan og Irak, tyfon i Filippinerne, oversvømmelser i Pakistan, piratjagt i Somalia eller beretninger fra et lukket Nordkorea.

Sjældent har en fotograf og en journalist rejst sammen så længe, og bevidnet så meget - og for første gang nogensinde, stiller de sig nu op sammen, og giver et privat indblik i livet bag kameraet.


Om Anders Bach

Anders Bach (f. 1972) har siden 2006 være fotograf for TV 2.  Anders har været FN-soldat i ex-Jugoslavien, har været i mesterlære som Pressefotograf, gået på Aalborg og Københavns Universiteter og har ejet sit eget produktionsselskab. I 2012 og 2014 vandt han sammen med Rasmus Tantholdt TV-prisen for Årets Bedste Nyhedsindslag.


Om Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt (f. 1973) har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.  Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. 

Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han, med Anders, TV-prisen for Årets Bedste Nyhedsindslag. Senest vandt han i 2019 prisen for Årets Æreshåndværker, uddelt af Dansk Industri og Håndværks Medaljefond.

Ny dato

Billetpriser fra

Siddeplads

250 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

19.06.2021

Sting

17.09.2021

Jan Gintberg

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close