Rock i Lunden - på FÆNGSLET

ROCK I LUNDEN FLYTTER VENUE I 2021:

ROCK I LUNDEN flyttes for første gang i historien til et nyt venue, nemlig FÆNGSLET. Flytningen er forårsaget af Corona-restriktioner, som ikke gør det muligt at holde ROCK I LUNDEN i Lunden som normalt, da der simpelthen ikke er nok kvadratmeter i forhold til de gældende restriktioner. Det er selvfølgelig ikke en ikke permanent flytning, men gælder kun for i år 2021. 

”Selvfølgelig vil vi savne Lunden, men når alternativet er at aflyse for andet år i træk pga. af Corona, så er dette en god løsning” udtaler Claus Visbye, direktør for Horsens & Friends.

Til gengæld vil der være god plads til folk, og der opfordres til at tage tæpper med til at sidde og hygge på, og ligeledes vil der blive gjort ekstra ud af udbuddet af mad og drikke. 

28. august: Celebrating Dolly flyttes og erstattes med Annika Aakjær og The Savage Rose:

28. august skulle vi, som en del af ROCK I LUNDEN, have afviklet Celebrating Dolly, en hyldestkoncert til Dolly Parton i anledning af hendes 75 år fødselsdag. Da koncerten skal optages og efterfølgende sendes på TV2, har vi været nødt til at flytte denne koncert til efteråret, da de udendørs rammer på FÆNGSLET ikke er optimale i forhold til netop disse TV-optagelser. D. 28. august kommer i stedet højaktuelle Annika Aakjær og legendariske Annisette og The Savage Rose som en del af ROCK I LUNDEN.

BILLETTER:

Alle skal blot beholde deres billetter og komme op på FÆNGSLET i stedet. Pap-billetten til Celebrating Dolly gælder nu til Annika Aakjær og The Savage Rose.

OMBYTNING AF BILLETTER:

De få, der ikke har fået ombyttet deres 2020 ROCK I LUNDEN partout-billetter, skal blot tage dem med op på FÆNGSLET den første aften, de kommer. Så ombytter vi dem der. 

 

Corona retningslinjer:

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerterne:

Når I ankommer til koncertpladsen:

 • Du bedes have dit Coronapas - samt din billet klar ved ankomst til indgangen (gælder kun indtil 1. sep.).
 • Begræns kontakt med andre og hold afstand.
 • Der vil være salg af drikkevarer og mad på pladsen – følg venligst anvisninger ved salgsboderne.
 • Vi opfordrer til at bruge Dankort.

Corona-retningslinjer:

 • Medbring coronapas (gælder kun indtil 1. sep).
 • Kom i god tid.
 • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg.
 • Informér dem, du skal til koncert med, om vores retningslinier.

 

Det er et krav, at alle fra og med 15 år, som besøger vores koncerter, skal fremvise et gyldigt coronapas. Husk at medbringe en udskrift af coronapasset eller have sikret dig, at du kan tilgå det på din telefon. Du kan vise det som screenshot eller via MinSundhed.

Med kravet om fremvisning af et coronapas gælder det, at gæster skal kunne forevise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Det betyder, at følgende dokumentationsmuligheder gælder som adgang:

 • Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den første dosis.
 • Et negativt testresultat, der er højst 96 timer (PCR) eller 72 timer (hurtigtest) gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En covid-19-test kan være foretaget som en PCR-test eller antigentest (hurtigtest).
 • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Personer, der af medicinske årsager eller som følge af fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test, er undtaget for krav om test og coronapas. Fra torsdag den 1. juli træder nye regler i kraft, så det bliver et krav, at disse borgere skal kunne fremvise dokumentation for deres undtagelse.

Kravet om dokumentation indføres med henblik på at skabe størst mulig klarhed om borgernes og kontrollanternes pligter i forbindelse med test og coronapas og for at begrænse mulighederne for misbrug af undtagelsesreglerne.

Billetter

Den billet du køber på Ticketmaster skal ombyttes til fysiske billetter. Det skal du gøre ved indgangen til FÆNGSLET den første aften du kommer. 

Koncertinfo

Find praktisk information om Rock i Lunden 
 

info
Info om Covid-19
close