Rock i Lunden - på FÆNGSLET

ROCK I LUNDEN FLYTTER VENUE I 2021:

ROCK I LUNDEN flyttes for første gang i historien til et nyt venue, nemlig FÆNGSLET. Flytningen er forårsaget af Corona-restriktioner, som ikke gør det muligt at holde ROCK I LUNDEN i Lunden som normalt, da der simpelthen ikke er nok kvadratmeter i forhold til de gældende restriktioner. Det er selvfølgelig ikke en ikke permanent flytning, men gælder kun for i år 2021. 

”Selvfølgelig vil vi savne Lunden, men når alternativet er at aflyse for andet år i træk pga. af Corona, så er dette en god løsning” udtaler Claus Visbye, direktør for Horsens & Friends.

Til gengæld vil der være god plads til folk, og der opfordres til at tage tæpper med til at sidde og hygge på, og ligeledes vil der blive gjort ekstra ud af udbuddet af mad og drikke. 

28. august: Celebrating Dolly flyttes og erstattes med Annika Aakjær og The Savage Rose:

28. august skulle vi, som en del af ROCK I LUNDEN, have afviklet Celebrating Dolly, en hyldestkoncert til Dolly Parton i anledning af hendes 75 år fødselsdag. Da koncerten skal optages og efterfølgende sendes på TV2, har vi været nødt til at flytte denne koncert til efteråret, da de udendørs rammer på FÆNGSLET ikke er optimale i forhold til netop disse TV-optagelser. D. 28. august kommer i stedet højaktuelle Annika Aakjær og legendariske Annisette og The Savage Rose som en del af ROCK I LUNDEN.

BILLETTER:

Alle skal blot beholde deres billetter og komme op på FÆNGSLET i stedet. Pap-billetten til Celebrating Dolly gælder nu til Annika Aakjær og The Savage Rose.

OMBYTNING AF BILLETTER:

De få, der ikke har fået ombyttet deres 2020 ROCK I LUNDEN partout-billetter, skal blot tage dem med op på FÆNGSLET den første aften, de kommer. Så ombytter vi dem der. 

Billetter

Den billet du køber på Ticketmaster skal ombyttes til fysiske billetter. Det skal du gøre ved indgangen til FÆNGSLET den første aften du kommer. 

Koncertinfo

Find praktisk information om Rock i Lunden 
 

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close