Vigtig information

Vær opmærksom på de gældende Corona-retningslinjer for denne koncert. Læs mere om dem under koncert-beskrivelsen.

Horsens & Frined - Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure

Sammen Om Sommer

”Sammen om Sommer” er et helt nyt koncept, hvor Horsens & Friends præsenterer en række små, hyggelige koncerter i parken ved FÆNGSLET.

Så nu kan vi godt vende mundvigene opad - også inde under mundbindet - og glæde os til 4 fede dage i musikkens og sommervarmens tegn i fængselsparken.

Det bliver koncerter i det fri, og vi forventer, at det bliver siddende koncerter, hvor vi naturligvis overholder de til den tid gældende Corona-restriktioner.

Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist) udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter, startet fester på de største festivalscener, bragt 90’erne til live og lagt landet ned med en platinblond midterskilning. Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde.

 

Coronaretningslinjer for denne koncert:

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. koncert, vil der være god plads i parken på FÆNGSLET, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:

Når I ankommer til koncertpladsen:

 • Du bedes have dit Coronapas – ID samt din billet klar ved ankomst til indgangen.
 • I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser, når I ankommer.
 • Begræns kontakt med andre og hold afstand.
 • Der vil være salg af drikkevarer og mad på pladsen – følg venligst anvisninger ved salgsboderne.
 • Vi opfordrer til at bruge Dankort.

Coronapas og mundbind:

 • Medbring coronapas og ID.
 • Kom i god tid.
 • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg.
 • Informér dem, du skal til koncert med, om vores retningslinier.
 • Alle personer over 12 skal bære mundbind.

Det er et krav, at alle fra og med 15 år, som besøger vores koncerter, skal fremvise et gyldigt coronapas + ID. Husk at medbringe en udskrift af coronapasset eller have sikret dig, at du kan tilgå det på din telefon. Du kan vise det som screenshot eller via MinSundhed.

Med kravet om fremvisning af et coronapas gælder det, at gæster skal kunne forevise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte. Det betyder, at følgende dokumentationsmuligheder gælder som adgang:

 • Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den første dosis.
 • Et negativt testresultat, der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. En covid-19-test kan være foretaget som en PCR-test eller antigentest (hurtigtest).
 • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Alle gæster over 12 år skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt på koncertpladsen. Mundbindet må først tages af, når man sidder på sin plads.

Vi ønsker jer en rigtig god koncert!

Få tilbage

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

Dørene åbnes kl. 19:00

Flere datoer

ROCK I FÆNGSLET // PARTOUTBILLET

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close