Vigtig information

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. forestilling vil der være god plads i Forum Horsens, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Horsens & Friends vil som arrangør gøre alt hvad vi kan for at passe på dig som koncertgæst, og vi ved, at du som publikum vil hjælpe til med, at vi sammen passer på hinanden og viser hensyn - tak for det!

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten:


• Vi åbner døre kl. 18.00 - og showet er uden pause.
• I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.
• Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
• Salg af drikkevare vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
• Når du kommer til Forum Horsens, vil der være anvisninger på, hvilken indgang du skal gå til afhængig af din placering.
• Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.

KRAV OM MUNDBIND – GÆLDER FRA TORSDAG DEN 29. OKTOBER

Det er nu påkrævet, at alle tilskuere bærer mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen. Så husk at have et mundbind med.

Horsens & Frined - TV-2

TV-2

Akustisk Jubilæumskoncert i Forum Horsens

Det er med stor, stor glæde at vi kan præsentere årets musikalske oprejsning, når TV-2 d. 3. december 2020 lægger Forum Horsens ned og finder sig til rette i din hjertekule.

Det folkekære band runder i 2020 et skarpt hjørne og kan i samme ombæring løfte sløret for en unik og akustisk jubilæumstour.

Som Steffen forklarer det:

”Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod det, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum synger med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Dette er en siddende koncert med plads til små 500 publikummer. Alle sæder placeres 2 og 2, med 1 sæde imellem, så der kan holdes afstand.

Udsolgt

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Flere datoer

Queen Machine

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close