Vigtig information

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. foredraget vil der være god plads i Forum Horsens, så foredraget kan afvikles under de givne retningslinjer med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist.

Horsens & Friends vil som arrangør gøre alt hvad vi kan for at passe på dig som gæst, og vi ved, at du som publikum vil hjælpe til med, at vi sammen passer på hinanden og viser hensyn - tak for det! Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for foredraget:


• Vi åbner døre kl. 18.00 – Foredraget er uden pause.
• I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens Insero.
• Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.
• Salg af drikkevarer vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Vi opfordrer til at bruge Dankort.
• Når du kommer til Forum Horsens, vil der være anvisninger på, hvilken indgang du skal gå til afhængig af din placering.
• Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.
• Vi ønsker Jer en dejlig aften i Forum Horsens.

Det er nu påkrævet, at alle tilskuere bærer mundbind fra man træder ind af døren i Forum Horsens, og indtil man sidder på sin plads i hallen. 

Horsens & Frined - Umahro Cadogan Foredrag

Umahro Cadogan Foredrag

Foredraget "Stå stærkt"

Ny dato

Udviklingen i den aktuelle Corona-situation og nye forbud betyder, at vi har været nødt til at finde en ny dato til foredraget d. 25. februar 2021 i FORUM Horsens.

NY DATO 4. maj 2021

Nuværende billetter er gældende til den nye dato. Du behøver altså slet ikke foretage dig noget – glæd dig lidt længere, kom og nyd showet.

Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster, d. 21/1-2020, med informationer om, hvad man skal gøre, hvis man ikke har mulighed for at komme den nye dato og derfor ønsker at refundere sin billet.

04.05.2021 // 19:30

Stå stærkt!

Umahro Cadogan er lige nu Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert, bestsellerforfatter – med samlet set over 500.000 solgte bøger – og vært på TV2 seer hittet ”Kan man spise sig rask?”

Til foredraget "Stå stærkt" med Umahro Cadogan kan du blive klogere på betydningen af din egen sundhed, på hvad sundhed ER og blive inspireret til at passe bedst muligt på dig selv, så du kan stå stærkt.

Umahro Cadogan sætter kærligt og provokerende vores folkesundhed til debat: Skal vi forbyde rygning og sætte befolkningen på kollektiv slankekur, for at stå stærkere i næste epidemi? Hvad kan den enkelte gøre selv, og hvad er samfundets ansvar? Og hvorfor betyder god sundhed ikke kun et godt liv, men også en god økonomi?

 

Ny dato

Billetpriser fra

250 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

21.04.2021

Jonah Blacksmith

17.05.2021

Mads Brügger Foredrag

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close