Vigtig information

Aldersbegrænsning: 14 år 
Der er følgende begrænsninger for adgang til koncerten, af sikkerhedsmæssige årsager:
1)   Er du under 14 år skal du være i følge med en voksen over 18 år, og du skal kunne fremvise et af følgende id:

Vi accepterer følgende ID:
• Billed-ID inkl. fødselsdato / cpr. nummer
• Digitalt sygesikringsbevis
 

GILLI + ICEKIID + BENNY JAMZ  //  Menu

GILLI + ICEKIID + BENNY JAMZ

Summer Vibes

Årets første officielle sommerdag skydes i gang med et kæmpe brag med 3 af de stærkeste urban artister i Danmark! Fra scenen under Lundens træer vil Gilli, Icekiid og Benny Jamz rulle alle deres hits ud på stribe.
Så du kan godt finde dine "Summer Vibes" frem og gør klar til 3 timers bouncing tunes fra de tre hitmagere. Det bliver en kæmpe fest! 🎶☀️🌳

❌ Aldersbegrænsning: 14 år 
Der er følgende begrænsninger for adgang til koncerten, af sikkerhedsmæssige årsager:
1)   Er du under 14 år skal du være i følge med en voksen over 18 år

 

GILLI

Med en unik sans for at genreblande og revolutionere popmusikken, og over en milliard streams i bagagen, er Gilli langt fra færdig med at forme det danske musiklandskab.

Gilli har det sidste års tid taget sit liveshow til nye højder. Hans fantastiske optræden i Royal Arena i efteråret 2022 høstede flere 5 og 6-stjernede anmeldelser, bl.a. fra Soundvenue, som kvitterede med udtalelsen; ”Showet var helt enkelt gennemført. Der blev ikke sat en fod forkert. (…) Det var en åbenbaring at høre, hvor stærkt hans stemme strålede igennem live.” Også på Smukfests Stjernescene i sommeren 2023 leverede han en magtdemonstration uden lige som Politiken gav 5/6 hjerter med udmeldingen; ”Koncerten var som et overdådigt kapitel i nyere dansk musikhistorie”.

I oktober 2023 glædede Gilli sine fans med udgivelsen af sine to første singler siden albummet "Suave World" fra 2022 og i november udkom EP’en, "Kiko Club", hvor alle 8 numre straks indtog toppen af Spotifys Top-50. EP'en er en livlig samling af smittende festhymner og udgør et farverigt og eklektisk lydbillede, der overskrider genregrænser og fejrer en verden af festlige rytmer med globale musikalske påvirkninger.

Publikum kan se frem til at opleve de mange hits udfoldet i et energisk og engagerende liveshow, når Gilli står på scenen i Lunden 2024.

 

ICEKIID

En af Danmarks mest dynamiske og karismatiske afro-beat-sensationer, ICEKIID, er klar til at tage på en tur rundt i det danske sommerlandskab i 2024. ICEKIID har cementeret sin position som en af Danmarks mest lovende artister og afro-beat sangere med en lang stime af hits og en overvældende scenetilstedeværelse.

ICEKIIDs unikke talent og hans samling af gennemførte hits, som 'ErruDumEllaHvad', 'Gulddans', 'Jumeirah', 'Blondiner & Brunetter' samt mange flere, garanterer et højspændt og energifyldt show hver eneste gang. Med FCK-hyldestsangen ’Gulddans’ fra 2016 fik ICEKIID brudt igennem på musikscenen og i 2021 skrev han dansk musikhistorie ved at sikre sig en plads til 'ErruDumEllaHvad' i det populære videospil FIFA.

Sommeren 2023 har været et vidnesbyrd om det ekstraordinære talent, som ICEKIID besidder. Han har taget festivalscenerne med storm og efterladt publikum forbløffet over sine uforglemmelige optrædener. ICEKIIDs unikke evne til at levere friske og engagerende tekster, innovative beats og en uovertruffen energi på scenen har konsekvent tiltrukket publikum i imponerende mængder.

Mens han forbereder sig på sin kommende sommerturné, kan fans se frem til at opleve et endnu mere energisk og medrivende show fra den unge hitmager, der fortsætter med at redefinere dansk hiphop. Den kommende sommer bliver et brag af en fest, når ICEKIID rykker ud med sit store band, og med én mission; at få Danmark til at danse.

 

BENNY JAMZ

Benny Jamz' indflydelse på det danske musiklandskab er langt større end mange måske er klar over. Den alsidige kunstner har, som stiftende medlem af både B.O.C og MOLO, været med til at forme og for evigt ændre den danske rapscene til det bedre. Med en innovativ tilgang og fingeren på pulsen af de nyeste trends har Benny Jamz introduceret en frisk lyd, der fortsat skaber bølger over hele landet.

Sideløbende med sin medvirken i de to prominente rapkollektiver har Jamz opbygget en stærk og stadigt stigende solokarriere med nu 3 anmelderroste og guld-certificerede albumudgivelser og flere håndfulde singler i eget navn. Debutalbummet ’1010’ fra 2020 fik et brag af en start med en direkte 1. plads på hitlisten og stor ros fra anmeldere.

I juli 2022 udkom andet album ’Jamo’, som strøg direkte ind og peakede som nr. 1 på albumhitlisten og allerede et år senere var Jamz klar med et tredje album. ’Ny Sejr’ fra maj 2023 peakede, som de to tidligere albums, nr. 1 albumhitlisten og blev mødt med stor kærlighed fra både anmeldere og fans.

Publikum kan se frem til at opleve hans perlerække af succesfulde albums udfoldet i et eksplosivt liveshow, ført an af Jamz’ energiske og magnetiske scenetilstedeværelse, når rapperen gæster Lunden i sommeren 2024.

 

MAD – På pladsen kan du købe:

 • Tortilla med kylling, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med oksekød, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med falafel, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Chili con carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Chili sin carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Pomfritter 40,-
 • Pølser / Hotdogs – flere varianter
 • Popcorn

 

Betalingsmuligheder i Lunden:

I alle vores barer kan du benytte følgende:

 • Visa
 • Mastercard 
 • Kontanter (via værdikort du får udleveret ved betaling med kontanter) 

OBS. Du kan ikke betale med Mobilepay i boderne! 

Det er ikke muligt at få tilbagebetalt sin restsaldo i kontanter eller få sat dem ind på sit betalingskort, ligesom vi heller ikke har mulighed for at refundere restsaldoen via Mobile Pay.
Du skal henvende dig til Horsens & Friends på cash2card@horsensandfriends.dk, som vil sende dig en blanket til udfyldelse af oplysninger, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.

OBS. i forbindelse med refusion af restsaldo beløb:
Refusion af restsaldo beløb skal ske senest 14 dage efter koncertafviklingDer pålægges et gebyr på 25,- kr. for arbejdet med tilbagebetaling. 
Der kan gå op til ca. 10 bankdage, før beløbet kan ses på din bankkonto.
Kontaktinformation opbevares kun af Horsens & Friends, indtil der er foretaget udbetaling af beløb, og anvendes kun, hvis der er fejl i indtastningen af bankoplysninger. 
14 dage efter koncertafvikling er det ikke længere muligt at få tilbagebetaling – restbeløb på chip tilfalder Horsens & Friends.

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

 

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

18.00 Indgangene åbner

19.00: Benny Jamz

20.45: Icekiid

22.30: Gilli

17.07.2024

The War On Drugs