Horsens & Frined - Malte Ebert // Folkeklubben

Malte Ebert // Folkeklubben

23.08.2024 // 18:00

Når sommerferien er slut for de fleste, fortsætter vi ufortrødent med at indbyde til ekstraordinære og magiske musikoplevelser. På Rock i Lundens 3. aften har vi to kunstnere, som uden tvivl kan sætte gang i en folkefest af de helt store.

Malte Ebert:
Karakteristisk for 30-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016, og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end 300 millioner streams fordelt på både Gulddreng og Malte Eberts profil. I 2021 medvirkede han i ”Toppen af Poppen” og udgav sin første dansksprogede single i eget navn samt genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”. Efterfølgende har Malte Ebert bl.a. udgivet en hyldestsang til Hendes Majestæt Dronningen, som hedder “Kalde Dem For Du?” samt den kæmpestore hit ”Den (U)officielle VM-sang”.

Folkeklubben:
Når Folkeklubben rammer de danske scener i 2024, er det en trio i absolut topform. Med albummet ”Mere end en klub”, der udkom i april 2023 har Folkeklubben fyldt både festivalpladser og spillesteder landet over og cementeret sin position som et af de mest ambitiøse fænomener på den danske musikscene.

Folkeklubben fik sit brede gennembrud med ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og ’Men ikke endnu en vinter’. Pladerne ’Sort Tulipan’ og ’Børn af den tabte tid’ sendte Folkeklubben direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og pludselig var forsamlingshuse og klubber skiftet ud med en udsolgt KB Hallen og store koncerter kongeriget rundt. Vi kan ikke vente til at synge med på Folkeklubbens poetiske sange. Du er velkommen i klubben!

Priser: 
Partoutbillet. Giver adgang til alle fire aftener: 1150 kr. + 40 kr. gebyr
Dagsbillet. Giver adgang til én aften:
1. aften: 495 kr. + 30 kr. gebyr
2., 3., 4. aften: 395 kr. + 30 kr. gebyr

 

MAD – På pladsen kan du købe:

 • Tortilla med kylling, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med oksekød, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med falafel, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Chili con carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Chili sin carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Pomfritter 40,-
 • Pølser / Hotdogs – flere varianter
 • Popcorn

 

Betalingsmuligheder i Lunden:

I alle vores barer kan du benytte følgende:

 • Visa
 • Mastercard 
 • Kontanter (via værdikort du får udleveret ved betaling med kontanter) 

OBS. Du kan ikke betale med Mobilepay i boderne! 

Det er ikke muligt at få tilbagebetalt sin restsaldo i kontanter eller få sat dem ind på sit betalingskort, ligesom vi heller ikke har mulighed for at refundere restsaldoen via Mobile Pay.
Du skal henvende dig til Horsens & Friends på cash2card@horsensandfriends.dk, som vil sende dig en blanket til udfyldelse af oplysninger, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.

OBS. i forbindelse med refusion af restsaldo beløb:
Refusion af restsaldo beløb skal ske senest 14 dage efter koncertafviklingDer pålægges et gebyr på 25,- kr. for arbejdet med tilbagebetaling. 
Der kan gå op til ca. 10 bankdage, før beløbet kan ses på din bankkonto.
Kontaktinformation opbevares kun af Horsens & Friends, indtil der er foretaget udbetaling af beløb, og anvendes kun, hvis der er fejl i indtastningen af bankoplysninger. 
14 dage efter koncertafvikling er det ikke længere muligt at få tilbagebetaling – restbeløb på chip tilfalder Horsens & Friends.

Hvad må jeg medbringe? 

Du må gerne medbringe et tæppe at sidde på, din tlf til at tage festlige billeder på, og dit regntøj, hvis det mod forventning skulle regne lidt.
Du må til gengæld IKKE medbringe: Foto-, video- audioudstyr, paraplyer, flasker, dåser, mad (alt spiseligt), drikkevarer, våben, fyrværkeri eller nogen former stole.

Rygmærker er ikke tilladt!

Spørgsmål: Hvorfor må man ikke tage en paraply med, når det nu regner? 

Svar: Når du har slået din paraply op, så kan de koncertgæster, der står bag ved dig ikke se scenen. Så du må ha´fat i et regnslag eller en regnjakke - og i øvrigt regner det (næsten) aldrig, når vi holder koncerter.

Spørgsmål: Hvorfor må man ikke tage en festivalstol med, hvis man ikke orker at stå op? 
Svar: Såfremt en evakuering skal ske, må der ikke befinde sig genstande på pladsen, der kan forhindre dette, og alt publikum skal kunne bevæge sig frit mod nødudgangene uden at falde over eks festivalstole. Det er altså pga sikkerhedsmæssige årsager.

- Du gerne tage din taske med ind. Den kan dog blive visiteret af vagterne i indgangen.
- Det er en mulighed at der visiteres ved indgangen. 
- Der er ingen garderobe i Lunden.

LÆS ALT OM ROCK I LUNDEN HER!

Billetpriser fra

395 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

Flere datoer

JAILBREAK 2024

31.08.2024

Lars Lilholt Band + Shu·bi·dua 2.0