Horsens & Frined - Malte Ebert // Folkeklubben

Malte Ebert // Folkeklubben

23.08.2024 // 18:00

Når sommerferien er slut for de fleste, fortsætter vi ufortrødent med at indbyde til ekstraordinære og magiske musikoplevelser. På Rock i Lundens 3. aften har vi to kunstnere, som uden tvivl kan sætte gang i en folkefest af de helt store.

Malte Ebert:
Karakteristisk for 29-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016, og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end 300 millioner streams fordelt på både Gulddreng og Malte Eberts profil. I 2021 medvirkede han i ”Toppen af Poppen” og udgav sin første dansksprogede single i eget navn samt genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”. Efterfølgende har Malte Ebert bl.a. udgivet en hyldestsang til Hendes Majestæt Dronningen, som hedder “Kalde Dem For Du?” samt den kæmpestore hit ”Den (U)officielle VM-sang”.

Folkeklubben:
Når Folkeklubben rammer de danske scener i 2024, er det en trio i absolut topform. Med albummet ”Mere end en klub”, der udkom i april 2023 har Folkeklubben fyldt både festivalpladser og spillesteder landet over og cementeret sin position som et af de mest ambitiøse fænomener på den danske musikscene.

Folkeklubben fik sit brede gennembrud med ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og ’Men ikke endnu en vinter’. Pladerne ’Sort Tulipan’ og ’Børn af den tabte tid’ sendte Folkeklubben direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten, og pludselig var forsamlingshuse og klubber skiftet ud med en udsolgt KB Hallen og store koncerter kongeriget rundt. Vi kan ikke vente til at synge med på Folkeklubbens poetiske sange. Du er velkommen i klubben!

Priser: 
Partoutbillet. Giver adgang til alle fire aftener: 1150 kr. + 40 kr. gebyr
Dagsbillet. Giver adgang til én aften:
1. aften: 495 kr. + 30 kr. gebyr
2., 3., 4. aften: 395 kr. + 30 kr. gebyr

LÆS ALT OM ROCK I LUNDEN HER!

Billetpriser fra

395 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

Flere datoer

JAILBREAK 2024

31.08.2024

Lars Lilholt Band + Shu·bi·dua 2.0