Hvad vi kan hjælpe dig med

EVENTS OG FESTER I DIN VIRKSOMHED

Vi har mange års erfaring med udvikling af koncepter og planlægning og afvikling af koncerter og andre events i både meget stor skala og i mere intime omgivelser. Al den viden og de erfaringer vil vi naturligvis gerne udnytte til at skabe lige præcis det event du og din virksomhed drømmer om. Derfor tilbyder vi hjælp til udvikling af koncepter for events og fester for dig og din virksomhed. Vi tilbyder faglig sparring til både planlægning og afvikling af events. Kontakt Claus Visbye på claus@horsenandfriends.dk for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed.

Horsens & Friends - Produktion af events

 

 

LEJ VORES HESTETRAILER-BAR TIL DIT NÆSTE EVENT

Vi har taget en gammel hestetrailer og bygget den om til denne unikke og charmerende vogn. En fantastisk mulighed når du har brug for mere end bare det sædvanlige! Hestetrailer-baren kan både bruges som coktailbar, backstagebar, kaffebar, madbod eller infobod. Der er monteret fadølstårn med tre forskellige haner, der er køleskab, hylder til produktdisplay og meget mere – og så kan vognes brandes, som den passer perfekt til lige netop dit behov, og det er selvfølgelig også en opgave vi kan hjælpe med at løse. Baren kan både leveres bemandet med barpersonale og med bar-lager efter ønske.

Lejeprisen er kr. 5.000 pr. dag leveret (+ evt. broafgift og lager/bemanding). Skal du bruge den flere dage så finder vi en god pris på det. Kontakt os på info@horsensandfriends.dk for et tilbud eller for mere info.

Horsens & Friends - Lej en hestetrailer

 

 

LEJ EN TRAILER MED LED-SKÆRM

Vi kan også tilbyde vores Box Office Trailer hvor hele den ene side består af en LED-skærm, som du kan bruge til visning af både billeder og video efter eget ønske. Den anden side af vognen kan fungere som billetluge/infobod mm.

Lejeprisen er kr. 5.000 pr. dag leveret (+ evt. broafgift).

Horsens & Friends - Lej en LED Skærm

info
Info om Covid-19
close