JAILBREAK 2024  //  Menu

JAILBREAK 2024

16.08.2024 // 12:00
17.08.2024 // 12:00

 

JAILBREAK festival 2024 - FULL LINE-UP

 

Pladskort 🗺️

 

PRETTY MAIDS – AVANTASIA - TESTAMENT - MR. BIG - U.D.O. – DRAGONFORCE – KATATONIA - UGLY KID JOE - MIKKEY DEE PLAYS MOTÖRHEAD – THUNDERMOTHER - ROYAL HUNT - Brian Downey's ALIVE AND DANGEROUS, THIN LIZZY - S8NT ELECTRIC – FIREWIND - JUNKYARD DRIVE - ETERNAL CHAMPION - SKARNET - BAEST

Alle melder de klar til at fængsle JAILBREAK-publikummet  🤟.....

 

 

HENT VORES APP HER: 

📲 iOS APP: HER
📲 Android APP: HER

 

 

Spilledagene ser således ud:

 

FREDAG 16. august:

 • Eternal champion - Læs om dem her: 🔥
 • U.D.O. - Læs om dem her: 🔥
 • Firewind - Læs om dem her: 🔥
 • Mr. Big - Læs om dem her: 🔥
 • Dragonforce - Læs om dem her: 🔥
 • Testament - Læs om dem her: 🔥
 • Katatonia - Læs om dem her: 🔥
 • Avantasia - Læs om dem her: 🔥
 • Brian Downey's ALIVE AND DANGEROUS, THIN LIZZY - Læs om dem her: 🔥

 

LØRDAG 17. august:

 • Skarnet - Læs om dem her: 🔥
 • Mikkey Dee Play's Motörhead - Læs om dem her: 🔥
 • S8nt Electric - Læs om dem her: 🔥
 • Ugly Kid Joe - Læs om dem her: 🔥
 • Junkyard drive - Læs om dem her: 🔥
 • Baest Læs om dem her: 🔥
 • Royal Hunt - Læs om dem her: 🔥
 • Pretty Maids - Læs om dem her: 🔥
 • Thundermother - Læs om dem her: 🔥

 

 

BAND INFO / FULL LINE-UP

Vist i vilkårlig rækkefølge:

 

PRETTY MAIDS

Det danske musikfænomen PRETTY MAIDS er med de originale medlemmer Ronnie Atkins og Ken Hammer i spidsen tilbage på heavyrockens frontlinje og klar til at ryste scenerne på ny med deres energiske optræden og uforglemmelige sange. De horsenianske musikveteraner gør debut på deres lokale festival JAILBREAK, som er 40-års jubilæet for udgivelsen af bandets rødglødende debutalbum ”Red, Hot and Heavy” fra 1984.

MR.BIG

Det amerikanske rockband MR. BIG har lige siden deres store hitlistegennembrud med ørehængerballaden ”To Be With You” i 1991 leveret en støt strøm af melodisk og velspillet bluesinspireret rock. Supergruppen består i dag af sanger og sangskriver Eric Martin, tidligere David Lee Roth-bassist Billy Sheehan, guitarist Paul Gilbert og den nye trommeslager Nick D’Virgilio, og det tekniske niveau er tårnhøjt og kombineret med stor musikalsk legesyge. Gruppen har gennem årene eksperimenteret med alt fra klassisk rock’n’roll til tungere og mere psykedelisk rock og har opnået kolossal succes i særligt Japan. Vi ser frem til at byde dem velkommen på JAILBREAK 2024, når de besøger festivalen på deres stort anlagte ”The Big Finish”-afskedsturné og giver publikum mulighed for at høre de udødelige klassikere live for sidste gang!

KATATONIA

KATATONIAs musikalske stil spænder uhyre bredt fra dødsdoom og gothic metal i bandets tidlige dage til alternativ og progressiv rock og post-metal i årene efter deres enormt populære 1996-album ”Brave Murder Day” – men altid med deres helt særegne sørgmodige lyd i centrum. Musikken er tung, og tekstuniverset er dybsindigt, reflekterende og melankolsk, hvilket særligt mærkes i gruppens stemningsfulde og intense liveoptrædener. Der hersker stor respekt om de dygtige svenskere på den internationale musikscene, ikke mindst efter den kraftfulde 2023-udgivelse ”Sky Void of Stars”.

BAEST

Århusianske BAEST har på meget få år spillet sig helt op i den danske metalsuperliga med deres monstrøse lyd og kæmpestore publikumstække. Bandet har igen og igen imponeret med deres rå og brutale dødsmetal både herhjemme og i udlandet, og de satte kronen på værket med en helt uforglemmelig koncert på COPENHELLs hovedscene i 2022, som længe bagefter gav genlyd i både gæsternes hoveder og festivalpladsens betonfundament.

Det er derfor med utroligt stor fornøjelse, at vi nu kan byde den store jyske musiksucces velkommen til JAILBREAK, hvor de igen kommer til at bevise – hjemme i deres egen baghave – hvorfor de er en af Danmarks mest uomgængelige live-metaloplevelser lige nu. Glæd jer til at blive flået i stumper, fortæret råt og spyttet ud igen af metalmonsteret lørdag aften på JAILBREAK!

UGLY KID JOE

UGLY KID JOE ramte den amerikanske musikscene lige på og hårdt i starten af 90’erne med deres energiske blanding af hård rock og humor. Detbutalbummet ”America’s Least Wanted” fra 1992 med den populære single ”Everything About You” var kendetegnende for deres stærkt uhøjtidelige stil, hvor tunge guitarer blev kombineret med fængende hooks og sjove tekster og fik dem til at skille sig ud på 90’ernes alternative rockscene. Bandets nostalgibrag af en koncert på COPENHELL 2022 beviste, at denne cocktail stadig slår hårdt i dag!

S8NT ELEKTRIC

Trommeslageren London Hudson, der er søn af rockikonet Slash, startede i 2021 indiekvartetten S8NT ELEKTRIC sammen med guitarist Niko Tsangaris og dennes partner Briana Carbajal på vokal. Gruppen spiller hård rock med stærk indflydelse fra både klassisk rock’n’roll og nyere alternativ musik, og de er efter kun et par år i vælten allerede blevet kendt for stærke sange og medrivende liveshows, der lægger et stærkt fundament for kommende succes på de store scener.

SKARNET

SKARNET spiller alvorspoetisk dansksproget hard rock med tunge, fængende riffs og flotte melodier krydret med frontmand Danny Kroghlys hypnotiserende, dragende vokal. Bandet har med to solide fuldlængdeudgivelser under bæltet etableret sig på den danske rockscene – ikke mindst med deres energiske liveoptrædener, hvor den fandenivoldske ballademagerattitude virkelig skinner igennem!

AVANTASIA

Lad os byde velkommen til Tysklands symfoniske metalstorm, der spiller i Danmark for ALLERførste gang! Deres eksperimentelle mix af powermetal og klassisk rock, godt bakket op af Tobias Sammets karismatiske vokal, vil skabe en storslået - ja, nærmest filmisk - oplevelse. En once-in-a-lifetime oplevelse, du ikke vil snyde dig selv for!

TESTAMENT

Har deres fjortende album på vej her i 2024 som en opfølger til deres fremragende 2020-udgivelse ”Titans of Creation” – så JAILBREAK-publikummet kan se frem til en koncert med både de populære klassikere og sikkert også helt nyt materiale fra metalkæmperne, der ikke har spillet i hovedlandet siden 2009!

DRAGONFORCE

Britisk speed- og powermetal på højeste niveau! De vanvittige guitarsoloer og medrivende melodier vil sætte fut i enhver metalfans hjerte. Et must for alle, der elsker en guitar-duel i verdensklasse!

THUNDERMOTHER 

Svensk energi og rock'n'roll attitude! Bandet kombinerer 70'ernes rå rock med en moderne kant og rebelsk holdning. Et garantiforetagende for en hæsblæsende koncert, hvor der sparkes hårdt til alle rockens normer.

FIREWIND

Græsk metal for fuld udblæsning! Gus G og band byder på hårdtpumpende heavy metal, neoklassisk finesse og powermetal i en eksplosiv cocktail. Forvent et guitarspil i absolut særklasse.

JUNKYARD DRIVE 

De danske rockhelte! Med deres unikke blanding af klassiske og progressive elementer har de ikke kun erobret vores lille land, men også resten af verden. Tag med på en rejse gennem deres hårdtpumpede hardrock, og oplev et nyt niveau af koncertintensitet.

ETERNAL CHAMPION 

Texas' heavy metal krigere! Med deres episke stemning og tematik hentet fra Michael Moorcocks fantasy-verden, er de klar til at tvinge dine nakkemuskler på overarbejde. Tag med på en rejse tilbage til heavy metalens guldalder i 80'erne!

U.D.O.

Accepts tidligere forsanger Udo Dirkschneider er et legendarisk navn for alle, der elsker klassisk, vild og rebelsk thrashmetal. Den produktive herre har gennem årene udgivet intet mindre end 17 albummer med sit soloprojekt U.D.O., hvor hans kommanderende falsetskrig og de fræsende guitarer rammer den helt rigtige retro-vibe. Polér patronbæltet, for der er både møde- og moshpligt til den her koncert!

MIKKEY DEE PLAYS MOTÖRHEAD

Svenske Mikkey Dee er en levende trommeslagerlegende, som ud over sin karriere hos det elskede band Motörhead også spiller i Scorpions og tidligere har været forbi både King Diamond og JAILBREAK-aktuelle Don Dokken. Det er førstnævntes geniale punkede rock’n’roll – musik, der i sin tid efterlod et varigt aftryk på rock- og metal-scenerne – vi kan se frem til et dejligt gensyn med, når MIKKEY DEE PLAYS MOTÖRHEAD rammer festivalen for fuld kraft.

ROYAL HUNT

ROYAL HUNT har i adskillige årtier været en hjørnesten i den danske metalscene. Bandet har lige siden 1989 spillet deres helt egen unikke kombination af progressiv, melodisk rock og majestætisk symfonisk metal. Der har været en del udskiftninger i besætningen i de forløbne 35 år, men den karismatiske keyboardspiller og guitarist André Andersen har gennem det hele været den bærende figur, der har holdt fast i bandets profil, der bæres af konsistent højt musikalsk niveau og stor teknisk dygtighed. Publikum kan roligt glæde sig til godt musikselskab med folkene fra Djævleøen!

Brian Downey's ALIVE AND DANGEROUS - THIN LIZZY

Det ikoniske irske rockband Thin Lizzy blev opløst helt tilbage i 1983 – men på JAILBREAK 2024 får publikum nu mulighed for at høre de fantastiske sange fra dengang med Brian Downey's ALIVE AND DANGEROUS - THIN LIZZY. Bandets originale medstifter og trommeslager Brian Downey vender tilbage med ørehængere fra en svunden tid – ikke mindst det utroligt passende nummer ”Jailbreak”! – med dette musikprojekt, der er en hyldest til Thin Lizzys skelsættende ”Live and Dangerous”, som med rette stadig regnes for et af de bedste rock-livealbummer i dag.

 

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

 

LÆS ALT OM JAILBREAK LIGE HER

Billetpriser fra

790 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

23.08.2024

Malte Ebert // Folkeklubben