JAILBREAK 2024  //  Menu

JAILBREAK 2024

16.08.2024 // 12:00
17.08.2024 // 12:00

 

Vi er glade og stolte over, at vi igen i 2024 kan åbne dørene op til fængselsgården og invitere jer indenfor til endnu en JAILBREAK festival!

 

PRETTY MAIDS, KATATONIA, MR. BIG, DOKKEN, UGLY KID JOE, S8NT ELECTRIC, SKARNET, AVANTASIA, DRAGONFORCE, THUNDERMOTHER, FIREWIND, JUNKYARD DRIVE, JUNKYARD DRIVE & ETERNAL CHAMPION 
Alle melder de klar til at fængsle JAILBREAK-publikummet og der er flere på vej 🤟.....

 

Spilledagene ser således ud - opdateres løbende:

FREDAG 16. august:

 • Avantasia - Læs om dem her: 🔥
 • Mr. Big - Læs om dem her: 🔥
 • Dragonforce - Læs om dem her: 🔥
 • Katatonia - Læs om dem her: 🔥
 • Firewind - Læs om dem her: 🔥
 • Eternal champion - Læs om dem her: 🔥

LØRDAG 17. august:

 • Dokken - Læs om dem her: 🔥
 • Ugly Kid Joe - Læs om dem her: 🔥
 • Thundermother - Læs om dem her: 🔥
 • S8nt Electric - Læs om dem her: 🔥
 • Junkyard drive - Læs om dem her: 🔥
 • Skarnet - Læs om dem her: 🔥

IKKE FASTLAGT:

 • Pretty Maids - Læs om dem her: 🔥

 

 

BAND INFO / LINE-UP

Vist i vilkårlig rækkefølge:

 

PRETTY MAIDS

Det danske musikfænomen PRETTY MAIDS er med de originale medlemmer Ronnie Atkins og Ken Hammer i spidsen tilbage på heavyrockens frontlinje og klar til at ryste scenerne på ny med deres energiske optræden og uforglemmelige sange. De horsenianske musikveteraner gør debut på deres lokale festival JAILBREAK, som er 40-års jubilæet for udgivelsen af bandets rødglødende debutalbum ”Red, Hot and Heavy” fra 1984.

MR.BIG

Det amerikanske rockband MR. BIG har lige siden deres store hitlistegennembrud med ørehængerballaden ”To Be With You” i 1991 leveret en støt strøm af melodisk og velspillet bluesinspireret rock. Supergruppen består i dag af sanger og sangskriver Eric Martin, tidligere David Lee Roth-bassist Billy Sheehan, guitarist Paul Gilbert og den nye trommeslager Nick D’Virgilio, og det tekniske niveau er tårnhøjt og kombineret med stor musikalsk legesyge. Gruppen har gennem årene eksperimenteret med alt fra klassisk rock’n’roll til tungere og mere psykedelisk rock og har opnået kolossal succes i særligt Japan. Vi ser frem til at byde dem velkommen på JAILBREAK 2024, når de besøger festivalen på deres stort anlagte ”The Big Finish”-afskedsturné og giver publikum mulighed for at høre de udødelige klassikere live for sidste gang!

KATATONIA

KATATONIAs musikalske stil spænder uhyre bredt fra dødsdoom og gothic metal i bandets tidlige dage til alternativ og progressiv rock og post-metal i årene efter deres enormt populære 1996-album ”Brave Murder Day” – men altid med deres helt særegne sørgmodige lyd i centrum. Musikken er tung, og tekstuniverset er dybsindigt, reflekterende og melankolsk, hvilket særligt mærkes i gruppens stemningsfulde og intense liveoptrædener. Der hersker stor respekt om de dygtige svenskere på den internationale musikscene, ikke mindst efter den kraftfulde 2023-udgivelse ”Sky Void of Stars”.

DOKKEN

Amerikaneren Don Dokken startede sammen med guitarist George Lynch bandet DOKKEN helt tilbage i 1979, og de to musikere udgjorde gruppens kerne op gennem storhedstiden i 80’erne, hvor den blev kendt for dens effektive kombination af melodisk hård rock og heavy metal, der satte et betydeligt aftryk på rockens historie. Det tredje album, ”Under Lock and Key” fra 1985, skabte det helt store gennembrud med mindeværdige hits som ”In My Dreams” og ”It’s Not Love” og etablerede bandet som et af de førende inden for glam metal-genren.

UGLY KID JOE

UGLY KID JOE ramte den amerikanske musikscene lige på og hårdt i starten af 90’erne med deres energiske blanding af hård rock og humor. Detbutalbummet ”America’s Least Wanted” fra 1992 med den populære single ”Everything About You” var kendetegnende for deres stærkt uhøjtidelige stil, hvor tunge guitarer blev kombineret med fængende hooks og sjove tekster og fik dem til at skille sig ud på 90’ernes alternative rockscene. Bandets nostalgibrag af en koncert på COPENHELL 2022 beviste, at denne cocktail stadig slår hårdt i dag!

S8NT ELEKTRIC

Trommeslageren London Hudson, der er søn af rockikonet Slash, startede i 2021 indiekvartetten S8NT ELEKTRIC sammen med guitarist Niko Tsangaris og dennes partner Briana Carbajal på vokal. Gruppen spiller hård rock med stærk indflydelse fra både klassisk rock’n’roll og nyere alternativ musik, og de er efter kun et par år i vælten allerede blevet kendt for stærke sange og medrivende liveshows, der lægger et stærkt fundament for kommende succes på de store scener.

SKARNET

SKARNET spiller alvorspoetisk dansksproget hard rock med tunge, fængende riffs og flotte melodier krydret med frontmand Danny Kroghlys hypnotiserende, dragende vokal. Bandet har med to solide fuldlængdeudgivelser under bæltet etableret sig på den danske rockscene – ikke mindst med deres energiske liveoptrædener, hvor den fandenivoldske ballademagerattitude virkelig skinner igennem!

AVANTASIA

Lad os byde velkommen til Tysklands symfoniske metalstorm, der spiller i Danmark for ALLERførste gang! Deres eksperimentelle mix af powermetal og klassisk rock, godt bakket op af Tobias Sammets karismatiske vokal, vil skabe en storslået - ja, nærmest filmisk - oplevelse. En once-in-a-lifetime oplevelse, du ikke vil snyde dig selv for!

DRAGONFORCE

Britisk speed- og powermetal på højeste niveau! De vanvittige guitarsoloer og medrivende melodier vil sætte fut i enhver metalfans hjerte. Et must for alle, der elsker en guitar-duel i verdensklasse!

THUNDERMOTHER 

Svensk energi og rock'n'roll attitude! Bandet kombinerer 70'ernes rå rock med en moderne kant og rebelsk holdning. Et garantiforetagende for en hæsblæsende koncert, hvor der sparkes hårdt til alle rockens normer.

FIREWIND

Græsk metal for fuld udblæsning! Gus G og band byder på hårdtpumpende heavy metal, neoklassisk finesse og powermetal i en eksplosiv cocktail. Forvent et guitarspil i absolut særklasse.

JUNKYARD DRIVE 

De danske rockhelte! Med deres unikke blanding af klassiske og progressive elementer har de ikke kun erobret vores lille land, men også resten af verden. Tag med på en rejse gennem deres hårdtpumpede hardrock, og oplev et nyt niveau af koncertintensitet.

ETERNAL CHAMPION 

Texas' heavy metal krigere! Med deres episke stemning og tematik hentet fra Michael Moorcocks fantasy-verden, er de klar til at tvinge dine nakkemuskler på overarbejde. Tag med på en rejse tilbage til heavy metalens guldalder i 80'erne!

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

 

LÆS ALT OM JAILBREAK LIGE HER

Billetpriser fra

790 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

17.07.2024

The War On Drugs

23.08.2024

Malte Ebert // Folkeklubben