Queen Machine  //  Menu

Queen Machine

Support: GN’R TRIBUTE

Indgang:

Du kan benytte indgang 1+2+3

🎟️ Boxoffice - finder du ved indgang 2

 

Mad & Drikke:
 

Pølsevogn - du finder den ved indgang 3.

🌭 Forskelligepølser & brød
🍿 Popcorn & Baconchips
🍫 Slik & Chokolade
☕️ Kaffe

 

Drinksbar - du finder den i foyer

🍸 Forskellige håndmixet drinks fra Legendario
 

Bar - du finder dem i salen og foyer

🍺 Fadøl fra Royal
🍾 Mokaii
🥃 Shots fra PureShots
🍷 Vin - Rød & Hvid
💧Kildenvand
🥤Sodavand - Pepsi, Pepsi Max, Fake kondi

 

💳 Man kan betale med kontanter og Dankort i alle barene– ikke Mobilepay

 

Queen Machine
I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige (og majestætiske) hits.

Hver eneste koncert er et storladent og kompromisløst show med en imponerende energi og spilleglæde – et show som de ambitiøse musikere konstant arbejder på at videreudvikle. Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits såsom; We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now og Somebody To Love. En koncert med Queen Machine er et musikalsk festfyrværkeri, der bader publikum i musikalsk kærlighed til Queen.

Det Queen’ske univers, som Queen Machine bevæger sig i, fyldes hver aften med eksplosioner af konfetti, et imponerende lysshow og mange spektakulære kostumeskift. Deres professionalisme og dedikation er så smittende, at man ikke kan andet end at overgive sig og lade sig forføre. Ingen bør gå glip af sådan en fest.

Queens sange fremføres med kærlighed, respekt og ikke mindst power af det sublime band, og arven efter legendariske Freddie Mercury løftes af karismatiske og storsyngende Bjarke Baisner.

 

 

Support: Guns Tribute
Danske GN’R TRIBUTE hylder et af verdens bedste rockbands – GUNS N’ ROSES!

Du kender vokalen! Du kender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt vilde historier om bandet, der erobrede verden som verdens farligste rock’n’roll band, og tabte det hele igen i et væld af sprut, stoffer, kvinder og anarki. Guns N´ Roses er en rock’n’roll legende.

Danske GN’R TRIBUTE er en hyldest til et af verdens bedste rockbands, der i 1987 udgav debutalbummet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien. Albummet har solgt over 33 mio albums på verdensplan.

Når danske GN’R TRIBUTE går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at dette band virkelig elsker musikken! GN’R TRIBUTE giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling. Hvis du lukker øjnene, kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood og fans er ikke blege for at sammenligne GN’R TRIBUTE med originalerne, da de var på toppen!

Det er med god grund, at GN’R TRIBUTE omtales som Europas bedste GUNS N’ ROSES

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

18.00 Foyer åbner

19.00 Døre til salen åbner

20.00 Gn’R Tribute

22.00 Queen Machine

17.07.2024

The War On Drugs