Sting  //  Menu

Sting

My Songs

Ny dato

NY DATO + VENUE: 24. juni 2022 / FÆNGSLET

Koncerten Sting: My Songs d. 19-06-2021 i Lunden i Horsens udskydes til d. 24-06-2022, og flyttes i samme ombæring til FÆNGSLET.

Vi har arbejdet på højtryk for at finde det mest optimale setup til Sting-koncerten, som vi jo måtte rykke fra sidste år pga. Corona. 

Til juni næste år er fængselsgården igen klar til koncerter, da det store vestsals-byggeri til den tid er færdigt, og vi glæder os meget over, at vi nu kan afholde koncerten på Fængslet. Både fordi flere mennesker nu får mulighed for at opleve denne fantastiske kunstner, og fordi vi får mere plads at feste på, hvis der til den tid stadig skulle være krav til afstand. 

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 24. juni 2022.

Uanset om der står "23. juni 2020" eller "19. juni 2021", så gælder din billet nu til 24. juni 2022 på FÆNGSLET.
 

OBS: Alle, der har købt billet købt gennem vores officielle billetudbyder Ticketmaster, vil d. 8. april 2021 modtage en mail med information om, hvorledes du skal/kan forholde dig. Hvis du ønsker at beholde dine billetter, skal du ikke foretage dig noget. Hvis du ønsker at få dine penge tilbage, skal du blot følge vejledningen, der står beskrevet i mailen.

24.06.2022 // 17:00 - Nye billetter i salg

Vi er stolte af at præsentere verdensstjernen Sting, som den 24. juni 2022 kan opleves på FÆNGSLET i Horsens.

Når Sting til sommeren 2022 kommer til Horsens, er det med showet Sting: My Songs, som er et sprudlende og dynamisk show fyldt med Stings mest elskede sange, skrevet i løbet af hans langvarige karriere både med The Police og som solokunstner. Sting, som har vundet 17 Grammys igennem sin karriere, bliver hyldet for sine My Songs-koncerter, som på tournéen i USA bliver beskrevet som ”en mesterlig præstation fra start til slut”. Koncerten ”tager fansene med på en musikalsk rejse gennem tiden” hvor ”hits som ’Fields of Gold’, ’Shape of my Heart’, ’Roxanne’ og ’Demolition Man’ er med til at skabe et uforglemmeligt show”.

Fans kan også forvente at høre Stings kæmpehits ’Englishman in New York’, ’Every Breath You Take’, ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’ og mange flere.
 

https://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk

Ny dato

Billetpriser fra

Ståplads

695 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

07.06.2022

Elton John