Sting  //  Menu

Sting

My Songs

Ny dato

NY DATO FOR STING-KONCERTEN

Koncerten med Sting d. 23 juni 2020 i Lunden i Horsens udskydes til d. 19 juni 2021.  
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 19 juni 2021.

19.06.2021 // 20:00 - Få billetter

VIGTIG INFO: Koncerten med Sting er flyttet til en ny dato pga. COVID-19.

 

Vi er stolte af at præsentere verdensstjernen Sting, som den 19. juni 2021 kan opleves i de smukke og intime rammer i Lunden.

Når Sting til sommer kommer til Horsens, er det med showet Sting: My Songs, som er et sprudlende og dynamisk show fyldt med Stings mest elskede sange, skrevet i løbet af hans langvarige karriere både med The Police og som solokunstner. Sting, som har vundet 17 Grammys igennem sin karriere, bliver hyldet for sine My Songs-koncerter, som på tournéen i USA i øjeblikket bliver beskrevet som ”en mesterlig præstation fra start til slut”. Koncerten ”tager fansene med på en musikalsk rejse gennem tiden” hvor ”hits som ’Fields of Gold’, ’Shape of my Heart’, ’Roxanne’ og ’Demolition Man’ er med til at skabe et uforglemmeligt show”.

Fans kan også forvente at høre Stings kæmpehits ’Englishman in New York’, ’Every Breath You Take’, ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’ og mange flere.
 

https://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk

Medarrangør: Musikforeningen Eigils

Ny dato

Billetpriser fra

695 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

28.05.2021

Wall of Sound

17.09.2021

Jan Gintberg