Thomas Helmig + Phlake  //  Menu

Thomas Helmig + Phlake

Den 30. juni 2023 præsenterer Horsens & Friends hele Danmarks Thomas Helmig – samt fantastiske Phlake på Fængslet - det bliver en kæmpe dansefest under åben sommerhimmel i Horsens.

Både Thomas Helmig og Phlake har haft et stort år i 2022:

Thomas Helmig gav bl.a. sin første stadionkoncert i eget navn på hjemmebanen i Aarhus foran 30.000 fans, væltede Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene, de nye Bøgescener på Smukfest i Skanderborg, Tinderbox i Odense og stod bag en uannonceret surprise koncert på Northside Festivalen.

Phlake lagde scenerne ned på Grøn Koncert sidste år, og de har i den grad gjort sig bemærket i den danske musikbranche med deres tekstunivers og fængende melodier. I efteråret var Phlake på Europa-turné, men til sommer er de heldigvis tilbage i Danmark, så vi kan få en fest i Horsens!

Det er ikke første gang, vi har besøg af hverken Thomas Helmig eller Phlake i Horsens, og vi er utrolig stolte og glade for at kunne byde to så dygtige kunstnere og bands velkommen tilbage til vores by, og så i skøn forening - det kan kun blive fremragende. 

Phlake
Phlake består af sanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkær. Begge har rødder i Albertslund.
Duoen fik deres store gennembrud i 2015 med singlen ’Pregnant’ efterfulgt af hittet ’Angel Zoo’. De to numre alene har tilsammen næsten 100 millioner streams.

Phlake albumdebuterede i 2016 med ’Slush Hours’, der høstede 5 DMA priser, bl.a. for Årets Album og Årets Producer. I 2017 udkom det anmelderroste album ’Weird Invitations’, og gruppen åbnede Roskilde Festivals Orange Scene samme år. Phlake headlinede deres første koncert i Royal Arena i 2019 og udsendte i 2020 deres 3. album ’The Illegal Download Of Your Soul’ med alter egoet Mercedes the Virus.

Phlake var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, og i 2018 var singlen ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio. Duoen vandt P3 Lytterhittet for ’The Rascal’ til P3 Guld 2019 og var nomineret som Årets Danske Popnavn til DMA samme år.
Phlake landede tidligere i år en international pladekontrakt med det engelske selskab 7Wallace, som er grundlagt og drives af den verdensberømte skuespiller Idris Elba.

Thomas Helmig
Med Thomas er hans faste hold af musikere, Claes Antonsen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reimann, Mads Michelsen, Christian Douglas, Mark Linn, Tilde Vinther og Annelie Karui Saemala Overbeck.

Thomas Helmig er en dansk sanger, sangskriver, musiker og producer. Fra 1983 til 1985 var han sanger og frontfigur i soul- og funkgruppen Elevatordrengene, og debuterede som solist i 1985 på støttesinglen "Afrika", og samme år med albummet Thomas. Han slog for alvor igennem med sine naive, dansksprogede tekster på albummet Vejen væk (1988), der solgte 160.000 eksemplarer, godt hjulpet på vej at hittet "Det er mig der står herude og banker på". Samme år medvirkede Helmig sammen med Søs Fenger, Sanne Salomonsen, og Anne Linnet på singlen "Den jeg elsker, elsker jeg" til fordel for AIDS-Fondet. I 1994 opnåede han igen kommerciel succes med sit ottende album, det anmelderroste Stupid Man, som udover titelnummeret også rummede hittet "Gotta Get Away from You". Albummet solgte 250.000 eksemplarer og udløste seks danske Grammypriser ved Dansk Grammy i 1995.

Helmig fortsatte den soulpåvirkede stil på album som IsItYouIsItMe (2001) og El Camino (2004). I 2006 vendte han tilbage til det danske sprog på Helmig herfra, der blev det syvende bedst sælgende album i 00'erne med over 120.000 eksemplarer. Den 1. november 2013 udgav han sit femtende album, KH Helmig, som var det niende mest solgte album i 2013 i Danmark. Helmig har solgt omkring 1,5 millioner albums, og er den danske kunstner, der har modtaget flest priser ved Danish Music Awards gennem tiderne.

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

17.00 Pladsen åbner

20.00 Phlake

22.00 Thomas Helmig

Alle tider er cirka tider og kan ændres uden varsel.

Husk dog på, at forlader du koncertpladsen, kan du ikke komme ind igen!

31.05.2024

Pil // Rasmus Seebach