Horsens & Frined - 'Vild med dans' Finaleshow 2023

'Vild med dans' Finaleshow 2023

'Vild med dans' fejrer vildt jubilæumsår i Horsens!

24.11.2023 // 20:00

Det er med STOR glæde, at vi nu kan annoncere, at 'Vild med dans' finaleshowet 2023 bliver afholdt d. 24. november 2023 i Forum Horsens. 

Når tre par står tilbage som finalister fredag 24. november, kan de glæde sig til at skulle danse på et noget større dansegulv og med et noget større live-publikum. 'Vild med dans'-finalen flytter nemlig til Forum Horsens. 

Det er ikke første gang, at 'Vild med dans' finaleshowet bliver afholdt i Forum Horsens, og det er derfor en stor fornøjelse, at vi endnu engang kan byde alle deltagerne, dommerne og ikke mindst publikum velkommen til et finaleshow og et 20 års jubilæum for finalen i 'Vild med dans'. 

Billetter til finalen bliver sat til salg senere i sæsonen. Tidspunkt herfor vides ikke endnu.

Værtspar
Værterne er igen i år Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen, og det bliver derfor anden gang, at de to sammen byder velkommen til 'Vild med dans', når sæson 20 har premiere 22. september.

Jubilæumstiltag ved dommerbordet
Jubilæumssæsonen af 'Vild med dans' byder på ti nye dansepar, to værter og et dommerpanel, der i år består af en ny konstellation. Der er fire faste dommere i hvert program, nemlig Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Sonny Fredie Pedersen og Marianne Eihilt. Den femte dommerstol bliver på skift overtaget af en gæstedommer i udvalgte programmer - store 'Vild med dans‘-personligheder, som alle har haft stor betydning for programmet igennem årene. I jubilæumsprogrammet og finalen sidder Jens Werner i dommerstolen, som han har gjort det, siden 'Vild med dans' fik Danmarkspremiere tilbage i 2005. 

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

Billetpriser fra

x kr.

ekskl. gebyr

Program

Program kommer på et senere tidspunkt

17.11.2023

BRIAN DOWNEY´S ALIVE & DANGEROUS

11.12.2023

DEJLIG ER JORDEN