Horsens & Frined - Alex Vargas // Carpark North

Alex Vargas // Carpark North

13.09.2024 // 18:00

Vi slutter Rock i Lunden af med et brag af en aften, hvor vi både får Alex Vargas og Carpark North på scenen. Ingen tvivl om, at begge kunstnere kommer til at sætte ild til årets sidste Rock i Lunden!

Alex Vargas:
Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt exceptionelt for den danske musikscene.

Som blot 16-årig flyttede Alex Vargas til London for at arbejde dedikeret med musikken. Med knofedt og kreativitet har han på ganske kort tid markeret sig som en af Danmarks ypperste artister. Det rullede for alvor hurtigt for den unge Alex Vargas, da han udkom med stærke singler som ‘Solid Ground’, ‘Higher Love’ og monsterhittet ‘Shackled Up’. Sidenhen har han spillet udsolgte koncerter landet over, og med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy og emotionel vibe.

Carpark North:
Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år. Siden gennembruddet i starten af 00’erne, har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rock-gigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader. Vi kan slet ikke få armene ned over endnu engang at kunne byde legenderne fra Carpark North velkomne i Lunden.

Priser: 
Partoutbillet. Giver adgang til alle fire aftener: 1150 kr. + 40 kr. gebyr
Dagsbillet. Giver adgang til én aften:
1. aften: 495 kr. + 30 kr. gebyr
2., 3., 4. aften: 395 kr. + 30 kr. gebyr

 

MAD – På pladsen kan du købe:

 • Tortilla med kylling, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med oksekød, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med falafel, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Chili con carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Chili sin carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Pomfritter 40,-
 • Pølser / Hotdogs – flere varianter
 • Popcorn

 

Betalingsmuligheder i Lunden:

I alle vores barer kan du benytte følgende:

 • Visa
 • Mastercard 
 • Kontanter (via værdikort du får udleveret ved betaling med kontanter) 

OBS. Du kan ikke betale med Mobilepay i boderne! 

Det er ikke muligt at få tilbagebetalt sin restsaldo i kontanter eller få sat dem ind på sit betalingskort, ligesom vi heller ikke har mulighed for at refundere restsaldoen via Mobile Pay.
Du skal henvende dig til Horsens & Friends på cash2card@horsensandfriends.dk, som vil sende dig en blanket til udfyldelse af oplysninger, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.

OBS. i forbindelse med refusion af restsaldo beløb:
Refusion af restsaldo beløb skal ske senest 14 dage efter koncertafviklingDer pålægges et gebyr på 25,- kr. for arbejdet med tilbagebetaling. 
Der kan gå op til ca. 10 bankdage, før beløbet kan ses på din bankkonto.
Kontaktinformation opbevares kun af Horsens & Friends, indtil der er foretaget udbetaling af beløb, og anvendes kun, hvis der er fejl i indtastningen af bankoplysninger. 
14 dage efter koncertafvikling er det ikke længere muligt at få tilbagebetaling – restbeløb på chip tilfalder Horsens & Friends.

Hvad må jeg medbringe? 

Du må gerne medbringe et tæppe at sidde på, din tlf til at tage festlige billeder på, og dit regntøj, hvis det mod forventning skulle regne lidt.
Du må til gengæld IKKE medbringe: Foto-, video- audioudstyr, paraplyer, flasker, dåser, mad (alt spiseligt), drikkevarer, våben, fyrværkeri eller nogen former stole.

Rygmærker er ikke tilladt!

Spørgsmål: Hvorfor må man ikke tage en paraply med, når det nu regner? 

Svar: Når du har slået din paraply op, så kan de koncertgæster, der står bag ved dig ikke se scenen. Så du må ha´fat i et regnslag eller en regnjakke - og i øvrigt regner det (næsten) aldrig, når vi holder koncerter.

Spørgsmål: Hvorfor må man ikke tage en festivalstol med, hvis man ikke orker at stå op? 
Svar: Såfremt en evakuering skal ske, må der ikke befinde sig genstande på pladsen, der kan forhindre dette, og alt publikum skal kunne bevæge sig frit mod nødudgangene uden at falde over eks festivalstole. Det er altså pga sikkerhedsmæssige årsager.

- Du gerne tage din taske med ind. Den kan dog blive visiteret af vagterne i indgangen.
- Det er en mulighed at der visiteres ved indgangen. 
- Der er ingen garderobe i Lunden.

LÆS ALT OM ROCK I LUNDEN HER!

 

Billetpriser fra

395 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

31.08.2024

Lars Lilholt Band + Shu·bi·dua 2.0

18.09.2024

Kvantelivet