Horsens & Frined - Alex Vargas // Carpark North

Alex Vargas // Carpark North

13.09.2024 // 18:00

Vi slutter Rock i Lunden af med et brag af en aften, hvor vi både får Alex Vargas og Carpark North på scenen. Ingen tvivl om, at begge kunstnere kommer til at sætte ild til årets sidste Rock i Lunden!

Alex Vargas:
Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt exceptionelt for den danske musikscene.

Som blot 16-årig flyttede Alex Vargas til London for at arbejde dedikeret med musikken. Med knofedt og kreativitet har han på ganske kort tid markeret sig som en af Danmarks ypperste artister. Det rullede for alvor hurtigt for den unge Alex Vargas, da han udkom med stærke singler som ‘Solid Ground’, ‘Higher Love’ og monsterhittet ‘Shackled Up’. Sidenhen har han spillet udsolgte koncerter landet over, og med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy og emotionel vibe.

Carpark North:
Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år. Siden gennembruddet i starten af 00’erne, har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rock-gigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader. Vi kan slet ikke få armene ned over endnu engang at kunne byde legenderne fra Carpark North velkomne i Lunden.

Priser: 
Partoutbillet. Giver adgang til alle fire aftener: 1150 kr. + 40 kr. gebyr
Dagsbillet. Giver adgang til én aften:
1. aften: 495 kr. + 30 kr. gebyr
2., 3., 4. aften: 395 kr. + 30 kr. gebyr

LÆS ALT OM ROCK I LUNDEN HER!

 

Billetpriser fra

395 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

31.08.2024

Lars Lilholt Band + Shu·bi·dua 2.0

02.10.2024

Peter Sommer