Horsens & Frined - Hansi Hinterseer

Hansi Hinterseer

& Tiroler Echo

Ny dato

Hansi Hinterseer-koncert aflyses og rykkes til 2021

Der bliver desværre ikke nogen Hansi Hinterseer-koncert i Forum Horsens i år. Udviklingen i den aktuelle Corona-situation gør, at det desværre ikke er muligt for os at gennemføre Hansi Hinterseer-koncerten den 7. november. Da tournéen flytter sig fra land til land i Europa, og dermed skal operere under meget forskellige Corona-regler, har det været et ønske fra Hansi Hinterseer og hans management at rykke koncerten, så alle sikres den helt rigtige Hansi-koncert. Heldigvis har vi fundet en ny dato til koncerten som rykkes til næste år.

 

NY DATO: 23. oktober 2021

Hvad gør du, hvis du allerede har købt billet til koncerten?

Din nuværende billet er gyldig til den nye dato i 2021. Du behøver altså ikke at foretage dig noget som helst. Gem din billet og medbring den til showet i Forum Horsens den 23. oktober 2021. Dette gælder også din billet til spisning.

 

Hvad gør du, hvis du ikke har mulighed for at komme på den nye dato?

Hvis du ikke har mulighed for at komme til koncerten i oktober 2021, kan du naturligvis få refunderet din billet. Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster med informationer om, hvad man skal gøre, hvis man ikke har mulighed for at komme den nye dato og derfor ønsker at refundere sin billet. Refunderingsfristen er 3. oktober 2020.

 

Vi takker for din forståelse og tålmodighed i denne ekstraordinære situation.

 

23.10.2021 // 20:00

Hansi Hinterseer indledte sin karriere som sanger i 1994 og har siden turneret i hele verden.

Hans store succes startede i Danmark i 2010, da han her udgav albummet ”the Danish Collection”. Siden har den tyske schlager-sanger optrådt utallige gange rundt omkring i Danmark. I mere end 25 år har Hansi Hinterseer begejstret sine fans, uanset om det var som skuespiller, sanger eller studievært. Sidste gang den tyske schlager-stjerne, Hansi Hinterseer, var i Danmark var det et kort besøg, da han optrådte til ”Dansktop prisen” i 2019.

I 2019 udkom Hansi Hinterseer med endnu et nyt album, som har navnet ”Ich halt zu dir”. Alle 14 sange på den nye 2019 album, er storslåede og følelsesladede sange. I det 25. år af Hansi Hinterseers karriere forstår han sig stadig på at lave fantastiske ørehængere.


Den 23. oktober 2021 kan du igen opleve Hansi Hinterseer og hans orkester Tiroler Echo på scenen i Forum Horsens.

 

Vigtig info om billetsalg til Hansi Hinterseer

Skal du til Hansi Hinterseer-koncert i Forum Horsens til november - og har du brug for at medbringe rollator, kørestol eller lignende, så skal du være opmærksom på, at du IKKE må købe billet til gulvet, da der ikke er mulighed for at medbringe hjælpemidler. Du skal i stedet købe billet til enten Tribune Vest eller Tribune Øst. 

Er du handicappet og har brug for at medbringe kørestol, skal du købe billet via Ticketmasters servicecenter på tlf.: 70 15 65 65. Pladsen er inkl. 1 ledsager (ledsager skal fremvise gyldigt ledsagerkort).

Ny dato

Billetpriser fra

520 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

Program

17.00 Foyer åbner
17.30-19.30 Spisning 
19.00 Dørene til salen åbner
20.00 Koncert
22.00 Tak for i aften

Flere datoer

Ølfestival

10.11.2021

Human Horsens konference

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close