Horsens & Frined - Human Horsens konference

Human Horsens konference

Rundt om det moderne menneske

10.11.2021 // 08:15

Human Horsens er en konference og en række aktiviteter, som finder sted 10. november 2021 på FÆNGSLET i Horsens, og som handler om det moderne liv i alle dets facetter. Her vil debattører som Tor Nørretranders, Morten Albæk, Anders Fogh Jensen, Vibeke Lunding-Gregersen og Christa Breum Amhøj sætte det moderne menneske under lup: Hvordan ser fremtiden ud for os mennesker? Hvordan løser vi de store udfordringer, vi står overfor? Og hvordan kan vi skabe et liv i harmoni med os selv og omverdenen?

Med FN´s verdensmål 3 Sundhed og Trivsel som ramme zoomer Human Horsens ind på tre temaer: Fremtidens Arbejdsliv, Fremtidens Fælleskaber og Fremtidens Liv & Sind. Ambitionen er at sætte en bevægelse i gang mod fælles løsninger, der skal bekæmpe ensomhed og styrke fællesskabet mellem generationerne i Horsens samt styrke mental bæredygtighed i arbejdslivet. Det skal ske med afsæt i best practices og i partnerskaber mellem private og offentlige aktører.

Dagen bliver et mix af forskellige aktiviteter med underholdende indslag og en konference, som udfordrer det klassiske format, og er for alle, der interesserer sig for det moderne menneskes vilkår. Så kom og bland dig, bliv inspireret og lad os sammen sætte en bevægelse i gang.

Human Horsens er del af en konferencerække under Horsens Summit, der har FN´s verdensmål som ramme. Styregruppen bag Horsens Summit består af Horsens & Friends, Horsens Kommune, FÆNGSLET, Business Horsens. Projektets partnere er indtil videre Horsens Kommunes Biblioteker, Horsens Sund By, Horsens Provsti.

Læs evt mere om konferencen her: www.humanhorsens.dk

Billetpriser fra

(Ungdoms / studiebilletter 350 kr)

599 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

02.11.2021

Jesper Steinmetz

19.11.2021

Level 42

info
Info om Covid-19
close