Horsens & Frined - Morten Albæk

Morten Albæk

FALSKE SANDHEDER I LIVET

31.10.2023 // 19:00

FALSKE SANDHEDER I LIVET
Med udgangspunkt i sin bestseller stiller filosoffen og erhvervslederen Morten Albæk spørgsmålet: Hvorfor fortryder hele 40% af os det liv, vi lever?

Han mener, at svaret til dels skal findes i det faktum, at vi mennesker har for vane at bruge en række tanketomme tale- og tænkemåder, der ender med at blive til meningsløse levemåder. Levemåder, som forlænger afstanden mellem den person, vi er, og den person, vi ønsker at være.
Og bare fordi noget er normalt, er det ikke partout rigtigt! Og at noget er unormalt, gør det ikke automatisk forkert! Men alt for ofte kommer vi mennesker til at leve det liv, andre og samfundet forventer af os, frem for det liv, vi selv ønsker at leve.

Håbet findes dog i, at vi lægger vores tale- og tænkemåder under lup og bliver bevidste om, hvorvidt disse ’sandheder’ rent faktisk tilfører eller fratrækker mening i vores ene liv. Det er nogle af disse ’sandheder’, myter og klicheer i tidsånden, Morten Albæk på denne aften tager et opgør med.

OM MORTEN ALBÆK:
Morten Albæk er filosof, founder & CEO i rådgivningsvirksomheden Voluntās med 70 ansatte fordelt på 7 kontorer: Mumbai, Oslo, San Fransisco, Khartoum, Tunis, København og Beirut.

Fra 2002 til 2008 var han ansat i Danske Bank - til slut som SVP for Customer Insights & Innovation. Fra 2009 til 2015 var han Chief Marketing Officer i vindkraftgiganten Vestas.

Fast Company har udnævnt ham til at være blandt verdens 1.000 mest kreative erhvervsfolk, ligesom han er udnævnt til at være blandt de 20 mest betydningsfulde individer i verden i de første 20 år af det 21. århundrede inden for marketing af The Internationalist. Han er også forfatter til bøgerne ‘Generation fucked up’, ‘Nedslag’, ‘Det gennemsnitlige menneske’ og den prisvindende ’Ét liv, én tid, ét menneske’, der har solgt flere end 100.000 eksemplarer i Danmark og er oversat og udbredt til 11 lande. D. 31. oktober 2022 udgav han bogen ’Falske sandheder i livet.’ Han har tre børn og bor i Risskov ved Aarhus.

Billetpriser fra

350 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

Program

18.00 Døre til salen åbnes

19.00 Foredrag

20.00 Q&A

20.20 Foredrag slut

26.10.2023

Søren Huss