Horsens & Frined - Niels Hausgaard

Niels Hausgaard

Du ved, hvad jeg mener

Ny dato

NIELS HAUSGAARD-SHOWS FLYTTES

De to shows med Niels Hausgaard i Forum Horsens flyttes endnu engang til nye datoer grundet Corona-virus. 

Heldigvis tager Hausgaard corona aflysninger i stiv arm, og det er lykkes at finde to nye datoer, hvor det er muligt for os at gennemføre de to shows. De nye datoer er den 8. og 9. september. For et par uger siden blev de to shows flyttet til maj, men vi er nu nødsaget til at flytte arrangementerne igen. Derfor skal du altså se bort fra de to alternative datoer, som vi tidligere har meldt ud. 

Hvad gør du med dine billetter? 
Har du købt billet til et af de to shows den 20. eller 21. marts, så vil de billetter nu gælde til de nye shows. Så hvis du har billet til showet den 20. marts, gælder den billet nu til den 8. september mens billetter købt til den 21. marts nu gælder til showet den 9. september.

08.09.2020 // 20:00 - Få billetter
09.09.2020 // 20:00 - Få billetter

VIGTIG INFO: De to shows med Niels Hausgaard er flyttet til nye datoer pga. COVID-19. 

 

Siden 1972 har Niels Hausgaard turneret land og rige rundt. Men på trods af at Hausgaard snart har været på landevejen i 50 år, er der sjældent to af hans koncerter der er ens. Selv siger han, at det hele afhænger af kemien med publikum den enkelte aften. Og Hausgaard har lært danskerne at kende! Efter at have turneret landet tyndt - optrådt i øst og i vest – har han lært os at kende. Og vi er forbavsende ens, er hans vurdering. Der er lidt forskel på, hvordan det lyder, når vi taler – og hvor hurtigt det går. Der er forskel på, hvor tæt vi bor, men ellers er vi forbavsende ens, vurderer Hausgaard.

Heldigvis er der masser af ting, som vi er uenige om – og det er drivkraften! Alt det vi kan være uenige om som fx religion, politik, samfundsforhold. Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre, slutter Hausgaard og griner mod horisonten!  

Oplev sangeren, sangskriveren og satirikeren Niels Hausgaard i Forum Horsens den 8. og 9. september.

Ny dato

Billetpriser fra

295 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

04.09.2020

Wall of Sound

10.09.2020

Ørkenens sønner

info
Info omkring Covid-19
close