Horsens & Frined - Niels Hausgaard

Niels Hausgaard

Begrænset publikumskapacitet

Ny dato

Så er det i morgen og i overmorgen, at Niels Hausgaard kommer på scenen i Forum Horsens.

Men husk nu, at det KUN er de 500 gæster, der har fået tilsendt nye billetter, der kommer ind. Resten skal glæde sig lidt længere for deres billetter gælder først til de to forestillinger i 2021 (11. + 12. marts 2021).

TicketMaster har sendt en info-mail til alle, der har købt en billet, uanset om man er blandt de 500 eller ej, men hvis du stadig er i tvivl, om du skal afsted i denne omgang eller først i 2021, så ring eller skriv til os. 

Så kan vi oplyse om, hvornår dine billetter gælder til. 

Skriv på info@horsensandfriends.dk eller ring på 69149400, så skal vi hjælpe dig videre.

Mvh Horsens & Friends

---------------------------------

Niels Hausgaard-shows i Forum Horsens gennemføres med begrænset publikumskapacitet

Niels Hausgaard gennemfører “Du ved, hvad jeg mener” show 8. og 9. september i Forum Horsens.

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at afholde events med 500 deltagere. Derfor kan vi desværre ikke tilgodese alle dem, der har købt billet til de to forestillinger i denne omgang. Derfor bliver det de første 500, der købte billet, som får adgang til de to shows. Alle billetkøbere vil modtage en mail med besked om, hvorvidt de er blandt de 500 første. Er du i blandt de 500, vil du efterfølgende modtage en mail fra Ticketmaster med en ny. billet til det show, du har købt billet til (enten 8. eller 9. september).

Er du ikke blandt de første 500?

Hvis man ikke er så heldig at være blandt de 500 første, vil ens billetter i stedet gælde til nye datoer i 2021. Dine billetter vil automatisk gælde til det nye show. Det er derfor meget vigtigt, at du beholder dine oprindelige billetter.Alle billetkøbere modtager en mail med info fra Ticketmaster.

Det betyder, at hvis der står:

20. marts 2020 på din billet, vil den gælde til showet den 11. marts 2021

21. marts 2020 på din billet, vil den gælde til showet den 12. marts 2021

 

Er du forhindret i at deltage på de nye datoer, er det selvfølgelig muligt at få refunderet din billet. Det vil du modtage en mail fra Ticketmaster med informationer om.

 

Om koncerterne den 8. og 9. september:

Med et tilladt publikumsantal på 500 personer pr. forestilling vil der være god plads i Forum Horsens, så koncerterne kan afvikles under de givne retningslinjer, med fokus på høj sikkerhed og tryghed for publikum og artist. 

 

Horsens & Friends vil som arrangør gøre hvad vi kan for at passe på dig som koncertgæst, og vi ved, at du som publikum vil hjælpe til med, at vi sammen passer på hinanden og viser hensyn - tak for det! 

 

Følgende tiltag som følge af Covid-19 vil gælde for koncerten: 

I bedes som publikum gå direkte til jeres pladser når I ankommer til Forum Horsens.

Der vil ikke være garderobemulighed, så tag jakken med til din plads.

Salg af drikkevare vil foregå fra rulleborde i salen direkte ved jeres siddepladser. Sortimentet vil være begrænset og vi opfordrer til at bruge Dankort.

Du vil blive anvist hvilken vej du bedes følge ind i salen afhængig af din placering.

Forestillingen gennemføres uden pause undervejs.

Der vil ikke være mulighed for at ryge i det normale rygeområde i Forum Horsens.

VIGTIG INFO: De to shows med Niels Hausgaard er flyttet til nye datoer pga. COVID-19. 

 

Siden 1972 har Niels Hausgaard turneret land og rige rundt. Men på trods af at Hausgaard snart har været på landevejen i 50 år, er der sjældent to af hans koncerter der er ens. Selv siger han, at det hele afhænger af kemien med publikum den enkelte aften. Og Hausgaard har lært danskerne at kende! Efter at have turneret landet tyndt - optrådt i øst og i vest – har han lært os at kende. Og vi er forbavsende ens, er hans vurdering. Der er lidt forskel på, hvordan det lyder, når vi taler – og hvor hurtigt det går. Der er forskel på, hvor tæt vi bor, men ellers er vi forbavsende ens, vurderer Hausgaard.

Heldigvis er der masser af ting, som vi er uenige om – og det er drivkraften! Alt det vi kan være uenige om som fx religion, politik, samfundsforhold. Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre, slutter Hausgaard og griner mod horisonten!  

Oplev sangeren, sangskriveren og satirikeren Niels Hausgaard i Forum Horsens den 8. og 9. september.

Udsolgt

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Flere datoer

ROCK I LUNDEN // PARTOUTBILLET

info
Info om koncerter i 2020 + 2021 // Covid-19
close