Vigtig information

Aldersbegrænsning: 14 år 
Der er følgende begrænsninger for adgang til koncerten, af sikkerhedsmæssige årsager:
Er du under 14 år skal du være i følge med en voksen over 18 år.

Horsens & Frined - Nik & Jay // Karl William

Nik & Jay // Karl William

Support: Karl William

07.06.2024 // 20:00 - Udsolgt / Skriv dig på venteliste

Horsens & Friends præsenterer NIK & JAY i Lunden!

Efter fire fantastiske shows i Royal Arena i efteråret tager NIK & JAY rundt på en landsdækkende tour i sommeren 2024, og altså med stop i Lunden i Horsens d. 7. juni 2024!

NIK & JAY har igennem vedholdenhed, benhårdt arbejde og en ukuelig tro på eget værd, gået fra at være det som de fleste troede var en døgnflue, til igennem 2 årtier nu at været blevet tæt på folkeeje og i hvert fald en indiskutabel populær pop-institution i dansk musik, med konstant rotation af deres bagkatalog på diverse radioer og streamingtjenester.

NIK & JAY er kendt for deres medrivende og energifyldte live-koncerter, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken produktion eller den musikalske udførsel.

NIK & JAY kommer til Lunden i Horsens fredag den 7. juni, hvor der vil være opvarmning ved Karl William. Lunden vil være et af de mindre steder på sommertouren, og der er derfor mulighed for at få en koncertoplevelse med NIK & JAY tæt på!

❌ Aldersbegrænsning: 14 år 
Der er følgende begrænsninger for adgang til koncerten, af sikkerhedsmæssige årsager:
1)   Er du under 14 år skal du være i følge med en voksen over 18 årKarl William

Karl William er en af de stærkeste stemmer i dansk popmusik, og han har aldrig været bange for at udforske nye forskellige genrer inden for popmusikken. Med en enorm trang til igen at skabe nye minder sammen med publikum, annonceres der nu en forårstour i 2024.

I livesammenhænge er Karl William langt fra et ubeskrevet blad og har af flere omgange høstet store roser for sine liveshows – allerede i 2014 debuterede han på Roskilde Festival.

I øjeblikket er han aktuel med singlen ’For Stort Til Èn’, som udkom d. 15. september. Sangen er et samarbejde med kollegaen August Høyen, og er en drømmende kærlighedssang. I skrivende stund er Karl Williams musik blevet streamet mere end 50.000.000 gange på Spotify.
 

Udsolgt

Billetpriser fra

Ståplads

470 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

Program

Skriv dig på venteliste her:
VENTELISTE

18.00 Lunden åbner
20.00 Karl William
22.00 NIK & JAY

01.06.2024

GILLI + ICEKIID + BENNY JAMZ

11.06.2024

Steffen Kretz - Foredrag