Horsens & Frined - Søren Huss

Søren Huss

Det bliver uden tvivl en smuk og bevægende aften, når vi præsenterer Søren Huss i Vestsalen på FÆNGSLET d. 26. oktober 2023.

Søren Huss kan på denne aften opleves helt intimt i selskab med musikeren Christian Balvig, når han spiller i denne smukke ramme. Sammen vil de spille en intim koncert, hvor de spiller nogle af Sørens største sange, samt præsenterer nogle af de helt nye.
 
Det har været en ganske bevægende oplevelse for Søren Huss, at vende tilbage til scenen efter et par års pause som følge af en depression. Og det virker til at følelsen har været gengældt. Publikum er i løbet af det sidste halve år strømmet til sangerens koncerter med fuldt band. Mange af koncerterne har været totalt udsolgt, og anmelderne har strøet om sig med roser og stjerner. 
 
Jyllands Posten gav hele 6 stjerner i Vejle Musikteater ved første show på Søren Huss’ forårstour og udtalte: ”Starten på Søren Huss' comebackturné efter svær depression blev en poetisk påmindelse om alt det, vi alle sammen har til fælles og alle de gode grunde til at blive ved.”

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

Udsolgt

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

18.30 Døre åbnes
20.00 Søren Huss
21.15 Tak for i aften

24.05.2024

Queen Machine