Horsens & Frined - Svend Brinkmann

Svend Brinkmann

"Til forsvar for et tankefuldt liv"

TÆNK: Til forsvar for et tankefuldt liv
Mere end noget andet mangler det moderne menneske eftertænksomhed! Det er udgangspunktet for Svend Brinkmanns nye foredrag, der forsvarer en tankefuld livsform i en tankeløs tid. Som mennesker har vi et potentiale til at tænke både dybt og kritisk, men det er sjældent, at der gives tid og rum til det.
I det moderne accelerationssamfund skal der konstant produceres, konsumeres og optimeres, og vi bombarderes løbende med indtryk fra medierne, reklamer og sociale medier – så hvornår kan vi egentlig tænke?
Mange søger i dag mod østens tradition for meditation og mindfulness, hvor det handler om at være til stede og tænke mindre, men Svend Brinkmann udfolder i stedet mulighederne i den vestlige filosofis tradition for at tænke bedre som afgørende for et godt liv.
Foredraget baserer sig på Svend Brinkmanns nye bog med titlen TÆNK.

OM SVEND BRINKMANN:
Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder.
Han har bl.a. modtaget DR’s Rosenkjærpris, Gyldendals formidlingspris og Søren Gyldendalprisen for faglitteratur. Aktuelt forsker han bl.a. i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser og i sorg som psykologisk og kulturelt fænomen. Han er desuden vært på det ugentlige P1-program Brinkmanns briks.

 

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

Dette event er afholdt

Se aktuelle events

Program

18.00: Døre åbner

19.00: Foredrag starter - del 1

19.50: Pause

20.15: Foredrag starter - del 2

21.00: Foredrag slut

31.05.2024

Pil // Rasmus Seebach