Horsens & Frined - Tim Christensen // Beth Hart

Tim Christensen // Beth Hart

29.06.2024 // 18:00

På Rock i Lundens anden koncertaften er vi stolte af at kunne præsentere to artister, som begge excellerer i stemningsfuld og melankolsk pop-rock.

Tim Christensen:
Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), har sat Tim Christensen på Danmarkskortet, og han har siden solodebuten udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband ”The Damn Crystals”. Vi ser frem til at blive forført af Tim Christensens klangfulde stemme og udsøgte hits.

Beth Hart:
Beth Hart er en amerikansk singer-songwriter, som først blev kendt for hittet "LA Song (Out of This Town)" fra 1999. Siden da har hun lagt både hitlister og publikum ned med sine albums og udsolgte verdensturnéer. Beth Harts kendetegn er uden tvivl hendes bemærkelsesværdige stemme, som kan tryllebinde enhver sjæl i publikum. Hun spiller desuden et hav af instrumenter og er ikke bleg for at begive sig ud på musikalske eventyr, fx har hun på sit seneste album indspillet de mest ikoniske Led Zeppelin-sange på albummet ”A Tribute to Led Zeppelin”. Glæd dig til en koncertoplevelse i særklasse. 

Priser: 
Partoutbillet. Giver adgang til alle fire aftener: 1150 kr. + 40 kr. gebyr
Dagsbillet. Giver adgang til én aften:
1. aften: 495 kr. + 30 kr. gebyr
2., 3., 4. aften: 395 kr. + 30 kr. gebyr

 

MAD – På pladsen kan du købe:

 • Tortilla med kylling, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med oksekød, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Tortilla med falafel, ost, grøntsager og dressing 95,-
 • Chili con carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Chili sin carne med nachos og cremefraiche 95,-
 • Pomfritter 40,-
 • Pølser / Hotdogs – flere varianter
 • Popcorn

 

Betalingsmuligheder i Lunden:

I alle vores barer kan du benytte følgende:

 • Visa
 • Mastercard 
 • Kontanter (via værdikort du får udleveret ved betaling med kontanter) 

OBS. Du kan ikke betale med Mobilepay i boderne! 

Det er ikke muligt at få tilbagebetalt sin restsaldo i kontanter eller få sat dem ind på sit betalingskort, ligesom vi heller ikke har mulighed for at refundere restsaldoen via Mobile Pay.
Du skal henvende dig til Horsens & Friends på cash2card@horsensandfriends.dk, som vil sende dig en blanket til udfyldelse af oplysninger, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.

OBS. i forbindelse med refusion af restsaldo beløb:
Refusion af restsaldo beløb skal ske senest 14 dage efter koncertafviklingDer pålægges et gebyr på 25,- kr. for arbejdet med tilbagebetaling. 
Der kan gå op til ca. 10 bankdage, før beløbet kan ses på din bankkonto.
Kontaktinformation opbevares kun af Horsens & Friends, indtil der er foretaget udbetaling af beløb, og anvendes kun, hvis der er fejl i indtastningen af bankoplysninger. 
14 dage efter koncertafvikling er det ikke længere muligt at få tilbagebetaling – restbeløb på chip tilfalder Horsens & Friends.

HUSK at vi ved Horsens & Friends har Fan Guarantee! 
Det betyder at:

• Garanti for 100% officielle billetter
• 24 timers returret fra købstidspunktet
• Overfør dine billetter med Ticket Transfer
• Sælg dine billetter via Ticket Resale

Læs mere om Fan Guarantee lige HER

Hvad må jeg medbringe? 

Du må gerne medbringe et tæppe at sidde på, din tlf til at tage festlige billeder på, og dit regntøj, hvis det mod forventning skulle regne lidt.
Du må til gengæld IKKE medbringe: Foto-, video- audioudstyr, paraplyer, flasker, dåser, mad (alt spiseligt), drikkevarer, våben, fyrværkeri eller nogen former stole.

Rygmærker er ikke tilladt!

Spørgsmål: Hvorfor må man ikke tage en paraply med, når det nu regner? 

Svar: Når du har slået din paraply op, så kan de koncertgæster, der står bag ved dig ikke se scenen. Så du må ha´fat i et regnslag eller en regnjakke - og i øvrigt regner det (næsten) aldrig, når vi holder koncerter.

Spørgsmål: Hvorfor må man ikke tage en festivalstol med, hvis man ikke orker at stå op? 
Svar: Såfremt en evakuering skal ske, må der ikke befinde sig genstande på pladsen, der kan forhindre dette, og alt publikum skal kunne bevæge sig frit mod nødudgangene uden at falde over eks festivalstole. Det er altså pga sikkerhedsmæssige årsager.

- Du gerne tage din taske med ind. Den kan dog blive visiteret af vagterne i indgangen.
- Det er en mulighed at der visiteres ved indgangen. 
- Der er ingen garderobe i Lunden.

 LÆS ALT OM ROCK I LUNDEN HER!

 

Få tilbage

Billetpriser fra

395 kr.

ekskl. gebyr

Køb billet

17.07.2024

The War On Drugs